Combs får ny AHL-chans

Vandringspokalen Jack Combs med fem klubbar i benen under förra säsongen och 20 totalt i karriären kallas upp till Hartford Wolfpack från ECHL-laget Greenville Swamp Rabbits.Combs har inlett säsongen bra med 2 mål och 5 ass på de fem inledande omgångarna och har gjort det så bra att han alltså får en ny chans i AHL. Eventuell debut för Jack blir det på fredag då Hartford tar sig av Utica Comets på bortaplan. I Björklöven svarade han inte alls upp till förväntningarna under fjolårssäsongen och lämnade klubben redan efter tre matcher med ett mål i bagaget och framstår väl som en av klubbens absolut största floppvärvningarna genom tiderna.

Johan Löf / AXELLÖF

Jack Combs i Löventröjan. Arkivfoto:AXELLÖF

9 thoughts on “Combs får ny AHL-chans

 • 17 november, 2015 kl. 11:30
  Permalänk

  Hur kan ni beskriva han som ”en av klubbens absolut största floppvärvningar genom tiderna”
  Hade combs fått mer istid och inte varit svartlistad av waltin redan efter första ispasset hade han varit överlägsen i offensiv zon i fjolårets björklöven.skulle byta han mot 7-8 spelare i dagens trupp 7 dagar i veckan!

  Svar
  • 17 november, 2015 kl. 12:03
   Permalänk

   Allt beror inte på honom att vi beskriver honom så. Hade man scoutat honom bättre hade man kanske vetat att han var dåligt tränad. Man ville ju ha spelare som orkade jobba stenhårt i bägge riktningar och han är ju inte en sån spelare och än mindre helt utan flås trots att man försökte få honom i form. Med facit hans blev det ju inte bra, med tanke vilka förväntningar han hade på sig.

   Svar
 • 17 november, 2015 kl. 12:09
  Permalänk

  Hur kan en spelare som inte ens fick lön beskrivas som en av det största flopparna? Han fick ju bryta kontraktet i utbyte mot att han avstog lön.

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 12:55
  Permalänk

  Combs fick ALDRIG ngn chans i löven. Waltins prestige förstörde för combs….

  Att hoppa in korta sekvenser är inte att ge ngn en chans!!!

  Combs var betydligt bättre än vad somliga vill få det att verka som…..

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 13:22
  Permalänk

  Hej, kan inte ni göra en intervju med Dalle? Vk ska men den kommer inte ut förrän i slutet av veckan. Krossa VK och bli före med en intervju som många väntar på.

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 13:57
  Permalänk

  Jag håller med föregående talare. Combs var betydligt bättre än ni vill få et att låta som . Han fick tre (!!!) matcher på sig att glänsa och helt seriöst, vem hinner anpassa sig och prestera på den tiden? Har Hutchings haft samma krav på sig hade han suttit på ett flyg tillbaka till Kanada efter tre veckor. Maken till överskattad spelare.

  Sedan har vi fler som verkligen underrepresenterat; Edblom, Palmebjörk, Ekelund och Banwell. Men vi ställer tydligen olika krav på olika spelare.

  Ganska konstigt egentligen att Löven är det enda lag som Combs inte lyckats i. Kan det bero på någonting annat, möjligtvis? Klubben, omgivning, lagkamrater, tränare?

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 14:51
  Permalänk

  När det gäller Combs har jag en känsla av att det inte var en värvning som W och W ville göra. Kan det ha blivit prestige? Men hursom, någon skridskoåkare var han inte. Hade varit lite spännande att fått se honom när han anpassat sig.

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 16:11
  Permalänk

  De som säger att Combs var en flopp har ingen aning!
  Han fick inte spela Pga Waltin/Wener och då var det stopp.
  Med tanke på hans tidigare facit hade det nog blivit succé.

  Combs hade lätt platsat även i år.

  Man häpnar över förstekomenrtaren som inte fattar det , HERREGUD!

  Svar
 • 17 november, 2015 kl. 17:40
  Permalänk

  Den största floppen * 5987 Combs har kontrakt säsongen ut …

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: