CMore fram till minst 2021

I går ett PM om att CMore och HockeyAllsvenskan enats om ett nytt kontrakt t.o.m minst säsongen 2020/21. Redan den här säsongen har CMore höjt nivån på sändningarna genom en del förbättringar, bl.a. har produktionen av de webbexklusiva matcherna fått betydligt bättre bild- och ljudkvalitet.

Dessutom har HockeyAllsvenskan fått fasta huvudmatchdagar med studioinramning på onsdagar och fredagar. Så klart otroligt positivt, med fasta och lite exklusiva matchdagar.

– HockeyAllsvenskan är en liga som engagerar och vi vill ta till vara på det momentum vi nu har med flera klassiska klubbar som slåss om framgångar. C Mores ambitiösa och heltäckande satsning på svensk hockey passar oss perfekt och tillsammans ska vi öka intresset för matcherna och kvalitén på upplevelsen, säger Stephan Guiance, VD för HockeyAllsvenskan.

HÄR en länk till HockeyAllsvenskan och deras info kring avtalet.

* * *

Sedan en påminnelse om Löventipset 16/17 (LÄNK) spelstopp alltså i morgon fredag 23 september kl. 19:00. Som vanligt finfina priser och tipset pågår som bekant ända fram till 3 mars 2017.

* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot Södertälje, klicka HÄR, för att kunna se matchen mot SSK via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

One thought on “CMore fram till minst 2021

  • 22 september, 2016 kl. 16:44
    Permalänk

    Låter ju bra, tycker absolut cmore höjt sig redan. Synd bara att domarkåren inte kan höja sig oxå ?
    För övrigt så borde någon som har TJs email el dylikt skicka en länk till matchen mellan LHC o Hv som gick igår. Perfekt press spel o stress från Hv gjorde att LHC med den ”fruktade” offensiven kom ingenstans. Kul att se när den funkar

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: