Change the game

Var en sväng förbi Change The Game idag och självklart var Björklövens monter det logiska målet för besöket.

Dock missade vi inte att lira en hel den innebandy med IBK Dalen & IKSU Innebandy, kikade in kampsport av Björkstaden Aikidoklubb, Umeå Budoklubb och Umeå Käpphästförening, samt både köpte fika av och snodde (men lämnade tillbaka) basketboll av Umeå Bskt.

Som sagt målet,(som vanligt, länk 1, länk 2) var vårt älskade Björklöven, som dagen till ära var tilltänkt att delas in i två grupper, men efter åsikter från spelarna delades in i fyra grupper om två timmar var. Bra tänkt då ca 10-12 spelare per gång riskerar att samla dessa i grupp vilket gör att barnen/ungdomarna inte riktigt vågar sig fram. Vi var där inledningsvis och fick åtnjuta en del sköna händelser av grupp 1.

En fullständigt unik bild. Stefan Andersson som leftare. Skicka fakturan till Löven4Ever. Till vänster syns Simon Backman. Foto:Lövenbloggaren

Stefan Andersson var som vanligt trevlig utöver det vanliga och utöver att vi jämförde hur våra barn tar till sig hockeyn så kom vi även in på backarnas förändrade spelstil pga av forwards förbättrade förmåga att komma i skottlinjen och backen eviga dilemma. -Skjut! när publiken kräver det och riskera att få skit när skottet inte går fram pga av alla forwards förbättrade placeringsförmåga och samtidigt få skit när man INTE skjuter utan lägger ned safe pga av samma sak. Steffe sökte för övrigt streetmålvaktsutrustning för en 4-åring så har någon något liggande, hör av er i en kommentar så förmedlar vi kontakten.

Adam Werner drillade ungdomar i konsten att vara målvakt.

Viktigt att jobba på returen. Foto: Lövenbloggaren

Damlaget var också där och lirade lite hockey (tror vi, då det inte alls framgick vilka dom var)

 

När det var dags för skiftbyte Så dök lite av det skadade gardet upp. En till synes stram Emil Wikström, en hårt coachad Isak Stenlund-Ädelgran av Axel Ottosson och en fullt koncentrerad Mattias Granlund!

Här vankades en bordshockeymatch på liv och död mellan Granlund & Stenlund-Ädelgran! Foto:Lövenbloggaren

När den hårda bataljen (på allsvensk nivå) var över så kände jag grabbarna på pulsen och inledningsvis var den skön. Stenlund-Ädelgran: -Den slutade oavgjort. Vi avslutade där. Viker över frågan till Granlund som högg direkt! -Nä, Jag vann, ditt skott gick stolpe-stolpe och ut! Stenlund Ädelgran replikerade snabbt. – Det gick ju via stolpen in i målet och ut vi andra stolpen! Granlund behöll dock sin benhårda åsikt. -Det finns inga videokameror i bordshockey! Vem som egentligen avgick med segern låter vi vara osagt i dagsläget och följer upp detta framöver.

Sen fick vi lämna, men kontentan är väl att denna happening är en sann möjlighet för alla barn/ungdomar (med omnejd) att komma i kontakt med alla aktiviteter som finns i Umeå kommun på ett fullständigt avslappnat sätt. Sen är det förstås skönt att Björklöven med sitt unika klubbmärke syns mest!

Hur upplever du Change The Game? Var du där? Har du tips/förbättringsåtgärder till Björklöven/arrangören/andra klubbar? Skriv en kommentar…

 

 

 

One thought on “Change the game

  • 17 september, 2017 kl. 06:35
    Permalänk

    Angående utrustningen så kommer det att vara en bytardag nu på Tisdag på Ålidhem. Kommer inte ihåg mellan vilka tider, men det är på eftermiddagen till aftonen.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: