Cannata lämnar

Det var inte oväntat att Joe Cannata var högvilt på marknaden och nu verkar det som att han blir kvar i Sverige och ska enligt Sportbladets uppgifter vara på väg till SHL.

Cannata mot SHL enligt Sportbladet. Foto: Lucas Norlin

– Vi har haft diskussioner med Joe som har aviserat att målet är att spela högre upp i seriesystemet, säger Björklövens sportchef Per Kenttä Sportbladet och fortsätter.– Jag stänger inga dörrar för honom, han vet var vi står och vad vi kan erbjuda. Men sedan vi hade vår diskussion har vi inte hört någonting konkret från hans sida.

Enligt uppgifter till Sportbladet är IK Oskarshamn den klubb i SHL som ligger närmast 30-åringen. Det är klubbens huvudspår att ge förstaspaden till Cannata.

Den f.d. Färjestad-målvakten Marcus Svensson har även ryktats till IKO, men Joe Cannata ska vara högre upp på prioritetslistan, enligt sportbladets uppgifter.

***

Det här är givetvis myntets baksida när man har haft en säsong som Björklöven i allmänhet och Joe Cannata i synnerhet. Han tillsammans med flera spelare blir givetvis intressanta för större ligor och även om Björklöven ännu inte brandskattas som MODO, så är det inte lätt att vara ett topplag i Hockeyallsvenskan som sen inte kan ta steget upp.

Nu öppnade Per Kenttä för lite nyheter när han till VK sa att han hoppades kunna presentera någon nyhet vad gäller lagbygget under de närmaste dagarna. Vad tror ni det kan vara? Kommentatorsfältet är som vanligt öppet..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

9 thoughts on “Cannata lämnar

 • 3 april, 2020 kl. 17:17
  Permalänk

  Så himla trist…men väntat, vi har inte pengarna!! IKO är väl det lag där han har störst chans att få stå många matcher, meeen så djuriskt surt, särskilt när vi inte ens fick chansen att spela om det! Hade vi gått upp hade han säkert stannat…
  Hoppas Kenttä har kvar fingertoppskänslan, det lär behövas!!
  Lycka till Joe!!

  Svar
  • 3 april, 2020 kl. 20:40
   Permalänk

   Total skandal detta med coronafusket.. kommer fan aldrig nånsin glömma

   Svar
 • 3 april, 2020 kl. 17:53
  Permalänk

  Vilket läge Löven hade innan någon random snubbe i Kina fick för sig att käka något suspekt djur som förhoppningsvis smakade bra. Klart som f-n att Cannata hade kunnat stanna i laget. Men nu, när retarderade pappersvändare på förbundet och SHL lät kvalklara IKO få en friplats till högsta ligan så tappar vi vår enskilt viktigaste spelare till just dem… Trött? Ja, mer än vanligt… Min passion för sporten och laget har med våld tryckts tillbaka å det grövsta. Hoppas man hittar tillbaka till glädjen och passionen som fanns där, nån gång… kanske, förhoppningsvis…

  Svar
 • 3 april, 2020 kl. 17:57
  Permalänk

  Men varför just OIK av alla SHL lag. Det svider så in i bengen.

  Svar
 • 3 april, 2020 kl. 17:58
  Permalänk

  Men varför just IKO av alla SHL lag. Det svider så in i bengen.

  Svar
 • 3 april, 2020 kl. 18:09
  Permalänk

  Kan Rahimi vara ett namn tro..?
  (Kanske inte den mest vågade gissningen…😉)

  Sedan vore det gött med en förlängning av antingen Liss eller Deilert.

  Svar
 • 3 april, 2020 kl. 18:21
  Permalänk

  Fy faaaaaannnnnn så sjuk denna sits är att vara ett topplag i andraligan. De äckliga SHL klubbarna med feta plånböcker kan välja o vraka o fynda på andras bekostnad. Tror dock detta betyder mer för fansen än klubbledningen som har detta som jobb. Nu är det ännu viktigare att ta klivet upp o peta ner Oskarshamn så vi får tillbaka vår Cannata.

  Svar
 • 3 april, 2020 kl. 21:00
  Permalänk

  Han vill spela i SHL säger han. Men hur fan kan man gå till ett lag som IOK som inte ens har en arena eller fans som platsar i SHL. Han skulle ha det bättre hos oss o vara mer uppskattad. Hoppas fortfarande han stannar.

  Svar
  • 4 april, 2020 kl. 09:27
   Permalänk

   kommer landa på 88% i oskarshamn… inget kul o va målis hos en slagpåse

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: