Bye, bye Mason!

Inte helt oväntat fick idag Mason Graddock beskedet att try outen eller korttidskontraktet inte övergår i något längre eller mer permanent. Både väntat och samtidigt lite tråkigt, jag menar Mason är väl en av få som visar temperament, energi och man har ju flera gånger hört hur man gastar åt medspelarna på isen. Jag tycker nästan lite synd om Mason som kom i ett läge när Jens omöjligen kunde veta att de skadade skulle återkomma, tre ytterligare värvas och att han dessutom skulle skada sig.

Men jag köper absolut Jens motivering med att en import inte ska lira i den 4:e linan.

Bloggen tackar oavsett Mason för den tid som varit och önskar samtidigt lycka till framöver!

+ + +

Dagens silly.. Stålnacke har haft fullt upp efter en kommentar och har levererat namn som en annan druckit kappekoppar på kontoret ungefär. Dagens namn.. mer eller mindre möjliga..

Mike Siklenka, Pascal Trepanier och Robert Schnabel.

Visst tusan är det kul med silly alltid, men är det verkligen killar av den här klassen vi kan hoppas på? Fördelen med det två första är att de är rightare, fördelen med Siklenka och Schnabel är att de är riktigt rejäla pjäser.. undrar ens om Curt klarar av hålla ordning på dem?

Men Stålnackes rykte om en ytterligare forward då, är det möjligt, rimligt och är det nödvändigt? Tja, Hellgren har ju värvat och köpt som en galning.. forwardslinan är ju tätare än en folkabuss med Thailändare på väg mot skogen. Men något Hellgren verkar ha förbisett är rightskyttar, det är enda.. om ens det, som möjligen skulle kunna förklara ryktet och motivera en ytterligare forward.

Vad tror du, en eller två backar och finns det behov av en sniper? Min dröm.. men det har ju redan varit jul och jag har sedan länge slutat tro på tomten.

0 thoughts on “Bye, bye Mason!

  • 18 januari, 2011 kl. 18:31
    Permalänk

    Två rejäla backpjäser och Löven kan gå långt! Det är bakåt laget är svagast och skapar osäkerhet i hela laget. Högerskyttar icke fel men de ska kunna styra PP-spelet med snabba pass och skott som går på mål. Men he jär ju ba en dröm…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: