Bullens bar & bistro

Det har varit känt att O´learys lämnar T3 Center och i dag blev det klart med det nya namnet och temat. Men den gröngula #23 i taket låter det inte helt fel med ”Bullens bar & bistro”.

Nya delägaren Fredrik Johansson berättar bl.a. följande till Affärsliv24:

– Förutom att fortsätta med lunchservering och öppethållande i samband med Björklövens matcher kommer vi även att anordna olika temakvällar och olika erbjudanden till grupper och företag. Det finns även en efterfrågan på en kvarterskrog på Teg med förhoppning att vi ska ha öppet på kvällstid på helgerna. Till att börja med ska vi ha prova det en gång i månaden.

Kolla även gärna in detta KLIPP från VK.se för att se delar av förvandlingen.

Ägarna ser alltså att restaurangen har potential att användas till andra evenemang än de som är kopplat till sport men samarbetet med Björklöven kommer inte att minska för den delen.

I samband med träningsmatchen mellan Teg och Björklöven i mitten av augusti kommer vi via vår försäljning i restaurangen att vara med och bidra till insamlingen till supporterspelaren, säger Peter Sjöström, en annan av delägarna.

Sjöström fortsätter: – Vi har även vissa planer på att höja lunchpriset med en krona och låta den kronan tillfalla ungdomsidrotten.

* * *

Bullens bar & bistro.. Jag tycker det låter bra.

Har de samma standard på luncherna som förut så är Bullens absolut värt ett besök, om du inte redan testat det alltså. Då vet du..

3 thoughts on “Bullens bar & bistro

 • 2 augusti, 2017 kl. 02:46
  Permalänk

  Ska de servera ”Bullen’s pilsnerkorv” till lunch då? 🙂

  Svar
  • 2 augusti, 2017 kl. 17:12
   Permalänk

   Bra fråga Kristoffer, men det brukar vara lite mer raffinerat än så.. Inget fel på Bullens korv, men jag tvivlar faktiskt att de kommer på menyn. Klockrent dock att värma över öppen eld och äta ute i det fria..

   Svar
 • 2 augusti, 2017 kl. 23:14
  Permalänk

  Tyvärr så håller inte Bullens samma höga standard som förr.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: