Bull:-Då blev blev det så att jag åkte hem

När han skrev på för Björklöven i april så sades följande från Björklövens sportchef Daniel Johansson.– Christian är en ung back med stor potential. Han har bra skridskoåkning, bra spelförståelse och är ambitiös i sin satsning.

Sportchef Johansson broderade vidare: – Han har redan spelat drygt 100 ligamatcher och gjort landskamper i både junior och A-landslag. Det är spännande spelare som jag tror har bra möjligheter att ta nästa steg och fortsätta sin utveckling i Björklöven. Nu så här nio månade senare vet vi att det inte blev en speciellt vacker väggbonad. 40 omgångar senare där Bull har varit ombytt i 37 med 2 mål och 1 assists, men med +1 i +statistiken stod det klart att han fick lämna laget, det lite på egen begäran.

Det har varit mycket upp och ner. Det har varit tre tränare under denna säsong och sedan plockade upp två nya backar nu. Jag frågade tränaren om att få ett ärligt svar på om det fanns någon mening med att vara kvar, eller om det var bättre för mig att åka hem och spela mer. Då blev blev det så att jag åkte hem, säger Bull till h-a.no.

Ett tag sas det att han skulle följa Fredriksson till Sparta Sarpsborg, men det blev sin gamla klubb Storhamar.– Det är inget fel på Sparta, men jag ville hellre spela med Storhamar, säger han till h-a.no.

Hade han gått till Sparta hade vi haft en smått märklig situation med fyra spelare som lämnat löven på mindre än två säsonger just för Sparta. Bättre samarbete med dom än med Teg. Nu är det än så länge bara tre i Jon Palmebjörk, Kalle Ekelund och Simon Fredriksson. Blir stort och mjukt kramkalas i Spartas försvar framöver.

4 thoughts on “Bull:-Då blev blev det så att jag åkte hem

 • 31 januari, 2017 kl. 20:08
  Permalänk

  Lite synd på Bull, hade han fått komma hit och spela i ett harmoniskt och rätt sammansatt lag kunde han mycket väl ha varit ett fynd.
  Nu borde det komma en till back.
  Vet ni hur det är med Wikström?

  Svar
  • 2 februari, 2017 kl. 20:00
   Permalänk

   Tyvärr inget om Wikström. Fagervall vill inte uttala sig om skador what so ever, tyvärr.

   Svar
 • 31 januari, 2017 kl. 23:23
  Permalänk

  Skönt att Dalle är väck som sportchef, nåt bra jobb kom han inte igång med

  Svar
 • 1 februari, 2017 kl. 10:04
  Permalänk

  Hoppas på omedelbar effekt av denna alldeles för sena ”backrockad”. Nu väntar Tingsryd borta och man kunde ju önskat sig en lite ”roligare” motståndare för självförtroendet. Jag är optimist men poäng där är väl högst otippat i dagsläget!? Ett neg. kval är väl tyvärr ganska nära nu å känner en gnagande oro att möta lag som Troja/Ljungby…Kristianstad m.m. Lag som ”doftar”…Pantern…Västervik å Tingsryd!? Vi har bättre lag på pappret men…..I ”verkligheten”? ? Nu är det 12 matcher kvar å många poäng att spela om men tåget tuffar fort nu……Hoppas på total vändning nu å poäng i kväll…det hade varit något! !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: