Buda på signerad Palmebjörk!

Nu när det är lite tyst på hockeyfronten får vi fortsätta att se till att att det kan hända saker framöver och därför kör vi vidare med vårt för att se till att imsamlingen supporterspelaren blir så stor som möjligt. Utöver att vi tidigare bl.a. auktionerat ut en signerad tischa med nya sportchefen Per Kenttä till förmån för Supporterspelaren 19/20, testat på lite trav så kommer här en ny idé.

Nu ger vi dig som läsare möjlighet att buda hem ett signerat foto på #34 Jon Palmebjörk från mötet Björklöven och Vita Hästen den 25 mars 2013.

Fotot taget strax efter 3-2 och det avgörande målet i matchen, det var för övrigt den säsongen vi tog steget tillbaka till HockeyAllsvenskan och Jon var den första hemvändaren som gjorde återresan möjlig. Fotot skänkt av Erik Åström som numer är klubbdirektör i Vännäs HC. Det signerade fotot (se nedan, är i A4-format) finns att ropa hem på Tradera.

Klicka HÄR för att komma till auktionen. Ta nu chansen att bli ägare till ett signerat foto i A4-format på legenden Jon Palmebjörk. Överskottet kommer vi sedan att skänka till förmån för insamlingen Supporterspelaren.

Jon Palmebjörk vrålar ut sin lycka i Alexander Sundströms famn. Foto:Erik Åström

Nu ser vi till att Per Kenttä kan skaffa det bästa möjliga skägg som uppbringas kan!! In och bjud! På tisdag kl 20.30 går aktionen ut!

Stort tack till både Erik Åström som både tog denna klassiska bild och generöst gav oss denna möjlighet, samt Jon Palmebjörk som signerade fotot.

*

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande lån. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockey-VM? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: