Buda på PT-passen m.m.

Vi kör vidare med vårt för att se till att vårt bidrag till insamlingen till Supporterspelaren 19/20 kan bli så stor som möjligt.

Utöver att vi tidigare bl.a. auktionerat ut signerad tischa med nya sportchefen Per Kenttä till förmån för Supporterspelaren 19/20, testat V75, auktionerat signerade foton med Palmebjörk, en signerad tischa med Wallmark så pushar vi återigen för vår senaste idé.

Vi ger dig som läsare, tillsammans med PML fitness, möjlighet att buda hem ett superkit bestående av två st. PT-pass i deras studio (värda 850 kr/st.), läs mer om PML fitness HÄR, en gemensam lunch med den kommande supporterspelaren samt en signerad replica anno 19/20.

Replican kommer vi kunna överlämna först efter sommaren då laget samlats och vi fått den av Björklöven.

Men PT-passen kan man ju även ge bort i julklapp eller liknande, så detta superkit har vi nästan satt ett för generat lågt utgångspris på. Men ta chansen och lägg ditt bud innan kl. 21:00 i kväll.. bara några få minuter senare kan det vara för sent.

Klicka HÄR för att komma till auktionen. Ta nu chansen att bli ägare till detta superkit, vem vill inte maxa solbrännan med ett 6-pack liksom? Överskottet kommer vi sedan att skänka till förmån för insamlingen Supporterspelaren.

Nu ser vi till att Per Kenttä kan skaffa det bästa möjliga skägg som uppbringas kan!! In och bjud! I kväll torsdag kl 21:03 går alltså aktionen ut!

Stort tack till PML fitness som gav oss denna möjlighet.

*

Du som inte bidragit eller inte heller tycker att superkitet ovan är något för dig, kan ju alltid sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande Supporterspelaren. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport m.m.? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: