Bröderna Hetta rör på sig

Fick uppgifter under dagen om bröderna Hetta, men eftersom respektive spelare fortfarande är i spel tänkte jag hålla på dom. Nu är nyheten mer eller mindre redan ute och då kan jag släppa vad jag vet.

Megazone

21325958323_a030734622_b

Det blev bara en säsong för Fredrik Hetta denna gång. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Bloggen nåddes i förmiddags av uppgiften att Fredrik Hetta lämnar Björklöven redan efter en säsong för IK Pantern som tar över hans kontrakt. Han säsong blev inte alls vad vare sig han eller någon annan hoppats på. 6 mål och en assist på 28 matcher är förvisso inga jättedåliga siffror, men skador och framförallt sjukdomar har styckat upp hans säsong och nu får han ta nya tag i klubben som han sköt upp i hockeyallsvenskan. Inga papper är ännu skriva, men parterna är överens att IK Pantern tar över Fredriks kontrakt för kommande säsong.

Bloggen kollade uppgifterna med sportchef Daniel Johansson. -Fredrik har ett gällande avtal med Björklöven över säsongen 16/17. Jag utgår ifrån att han fullföljer det. Vi får avvakta och se vad som händer efter säsongen.

***

När Fredrik drar tillbaka till Malmö så åker hans bror tillika Malmö IF.s lagkapten Henrik Hetta nästan den motsatta vägen. Precis som i Fredriks fall är inga papper skriva, men han är muntligt klar för Skellefteå AIK efter fyra säsonger i Malmö, varav de två senaste som lagkapten.

***

Ni som inte ser matchen via webbsändningen kan följa den HÄR via Dalademokraten och via Dalarnas Tidning HÄR.

Megazone

 

One thought on “Bröderna Hetta rör på sig

  • 24 februari, 2016 kl. 17:43
    Permalänk

    Ja inte gråter man över att han lämnar löven direkt.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: