Brännboll, CL & Elitloppet…

Ingen dålig sporthelg direkt, på ängarna utspelas strax finalen i Brännbolls-VM (Brännbollsyran), på Wembley är det avspark i kväll (kl. 20.45) i Champions League finalen mellan Barcelona och Manchester United och i morgon rullar startbilen på Solvalla för final i Elitloppet strax efter kl. 17 som för övrigt fyller 60 år. Djäklar vilken klassiker alltså!

+ + +

Ramsan i dag kan vara; 1, 2, 3.. fanta & rosé

+ + +

Segraren i kväll hoppas jag blir; Barcelona

+ + +

Reflektionen över morgondagen blir att jag någon gång måste se spektaklet eller upplevelsen Elitloppet på plats, helst från klassiska E-läktaren. Jag har ännu inte inte vart där och eftersom jag lapar sol i morgon så lär jag tyvärr än en gång gå bet. Men en vacker dag så.. Hoppas att Prince Tagg ställer till med en skräll, fast det lär väl tyvärr bli nån utländsk häst som travar hem det!? Eller?

0 thoughts on “Brännboll, CL & Elitloppet…

 • 28 maj, 2011 kl. 16:24
  Permalänk

  Säger samma sak. Måste se Elitloppet på plats nån gång. Säg till om du ska ner nån gång så hakar jag på 😉

  Tror att Arch Madness vinner men hoppas på Prince Tagg jag med. Ska i alla fall bli hur kul som helst att se loppen imorgon.

  Svar
 • 28 maj, 2011 kl. 21:58
  Permalänk

  Svar till Micke (2011-05-28 16:24)
  ”Hur kul som helst?” En som är mil från travets hemvist och kanske inte borde uttala sig frågar: Hur ser den procentuella fördelningen ut mellan de som följer trav för sportens skull kontra de som följer travet för spelets skull?:)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: