Bouramman till konkurrrent

Han gjorde sex matcher på lån i Björklöven under tiden Alexander Deilert var avstängd och Alexander Hellström var skadad och noterades för fyra assists, men med dessa tillbaka i laget blev det ingen fortsättning för Gustav Bouramman i Björklöven. Nu är han klar för vidare spel i Hockeyallsvenskan. Det blir spel i AIK.

AIK nästa för Gustav Buoramman. Foto : Lövenbloggaren

– Vi får in en spelande back som är bra med puck och kan hjälpa till i powerplay, kommenterar klubbens sportchef Anders Gozzi itll AIK:s hemsida. Han kommer vara med när laget har sin öppna träning på söndag Och man hoppas att han kommer vara spelklar till måndagens hemmamatch mot Karlskrona. 

Kontraktet med Gustav Bouramman sträcker sig säsongen ut.

One thought on “Bouramman till konkurrrent

 • 30 november, 2019 kl. 21:12
  Permalänk

  Kul för Gustav men tror inte det löser Gozzis problem, förresten kanske AIK;s största problem är Gozzi, vem vet ? Jag vill i alla fall ha kvar både AIK och Södertälje, för åker dom större städernas lag ut så minskar intresset för allsvenskan. Vilket skulle vara tråkigt oavsett vilket liga vi spelar i nästa säsong.

  För övrigt grym insats av vårat kära Björklöven igår, oerhört stabil laginsats. Och som jag skrev före matchen så gav vår ramstarka defensiv med härförare Cannatta och chansen att vinna.
  Ett oavgjort resultat i BIK – Modo matchen imorgon där BIK tar extrapoängen skulle vara grymt.
  Blir en ny spännande vecka som serieledare, känslan är nästan overklig, eller hur ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: