Boströms kommentar!

Bloggen har som bekant sökt kommentarer från lirarna själva så mycket som möjligt. Det är ju trots allt dessa som vi ser match efter match, dessa vi jublar åt när de gör mål och vi försöker heja fram till nya segrar. Linus Boström är den senaste vi fått några kommentarer i från. Linus är för övrigt nyss hemkommen från fiskevecka i fjällen. Vi tyckte så klart det var kul ifall Linus kunde lämna några omdömen om Grönlund som han lirat med den gågna säsongen i Nybro. Enligt Linus eller Bo som Anders sa förra veckan så lär Electric Banana Band spelas ifall Anders får kontroll över fjärrkontrollen. Annars tyckte Linus det kändes med kanon med Löven som alltid varit förstavalet oavsett serie.

Tjena Linus!
 
– Hallå, hallå!
 
Hoppas allt är bra i sommarhettan, svalkar du dina ömmande muskler med ett bad eller strupen med en mjukglass?

– Jag är en badare, så definitivt med ett bad så klart..

Löven börjar fylla på sin trupp, vi vill så klart hälsa dig välkommen hem igen och vad är din spontana känsla efter att du signerat kontraktet?

– Det känns kanon! Löven har alltid varit mitt förstaval oavsett serie!

Vad har du fått för intryck av Jens/Lars så här långt?

– Jag har svårt att uttala mig om Jens än då jag aldrig har träffat honom, Molla hade jag i B-jun och han är jag bara positiv till.

Vilken målsättning tycker du är rimlig inför kommande säsong?

– Målsättning är svårt innan laget är klart, men visst borde vi ju sikta på att ta oss till kvalserien i alla fall.

Anders Grönlund då? I fjol var ni kamrater i Nybro, nu blir ni teammates i Löven, vad har du för spontan kommentar till Grönlund?

– Grymt roligt att Grön kommer hit! Han är en skön snubbe och duktig hockeyspelare..

Grön? Det var något nytt.. Hur skulle du beskriva Grönlund som hockeyspelare, styrkor respektive svagheter?

– Grönlund är framförallt en rörlig och aggressiv back som är sjukt jobbig att möta. Är ganska allround och kan spela åt båda hållen. Svagheter, hm.. inte lika lätt.. kanske vill lite väl mycket i bland och ger sig ut på Erik Karlsson-äventyr..

När man bygger ett lag söker man inte bara kvaliteter på isen, vad kan Grönlund tillföra i omklädningsrummet och vilken skiva hoppas han kommer spelas?

– Grönlund kommer framförallt att fylla det tomrum som Foppa lämnade efter sig med Piteå-bonschkan.. Blir nog en hel del Electric Banana Band om han får välja.

Stort tack Linus!

– Tack själv! Forza Löven! 

+++

Åsså glömmer vi inte omröstningen på Alexanders smeknamn.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: