Boston Bruins -79

 I dag drar ju den inte helt okända brännbollsyran igång. Ett lag som undertecknad ska försöka följa är det 24:e seedade laget Boston Bruins årgång -79, ett lag som består av till stor del av hockeyspelare. Bloggen fick tag på en av spelarna, Anton Edlund som fick chansen att sälja in sitt lag:

Hehe låter som en bra idè 🙂
I laget spelar: Jag, Jimmy Andersson, Daniel Wälitalo, Joakim Törnqvist, Cristoffer Forssèn, Jens Ledin, Patrik Nevalainen, Marcus Edvinsson, Signe Nilsson, Linn Johansson och Stina Nordström. Vi gör i år vårat 5:e år tillsammans i Yran. Lagnamnet kommer från en legendarisk händelse i Madison Square Garden 1979 när Boston Bruins stormar läktaren och slåss med publiken efter att en Rangerssupporter böjde sig över plexiglaset och stal en klubba av en Bostonspelare. Därav namnet Boston Bruins Årgång 79. Kul att ni hörde av er och tack för reklamen!

Laget har även en facebookgrupp som i skrivande stund har hela 183 medlemmar och det är mer än 3 gånger fler än vad gruppen "Vi som inte gillar Max Grinndal mellan båsen" har. Då är man poppis. 🙂 Laget leder inte helt oväntat supportertävlingen där det handlar om att få flest röster via facebook. Läs repotaget som brännbollscupen.se gjort med laget här.
 
Sen undrar man hur tankarna gått när man faktiskt spelar i svart-gult och svaret på alla livets frågor hittar man givetvis på fejjan: – hehe, det är inte Skelleftefärger, det är Bostonfärger.:) Vi resonerade kring det där när vi bildades, men för att det ska bli Boston så måste vi köra så! Och det är ju den speciella Årgången 1979 vi hyllar! Ja, det var ju både logiskt och skönt. Puh…
 
Vill du se dessa i aktion så ska du ta dig till Mariehemsängarna bana 19  kl. 16.30 i eftermiddag. 
 
 
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: