Bortaseger (4-2) mot Timrå

Till sist en rätt resultatmässigt sett klar och samtidigt väldigt skön 4-2 borta mot Timrå IK i NHK Arena. Periodsiffrorna, i hemmalagets favör till sist (0-2,1-1,1-1), skotten 31-14 inför 2 550 åskådare i NHK Arena den här kvällen.

Skönt att efter förlusten senast hemma mot grisgänget BIK Karlskoga att vi direkt kunde studsa tillbaka och återigen vinna en så otroligt viktig match på bortais. Nu dessutom femte raka.. vi kanske får börja åka lite med Buss-Urban hemma i Umeå också innan matcherna i T3 Center?!

Nu blev det en väldigt match, så både läget kring kvalstrecket och eftersnacket blir därefter och väldigt komprimerat.

Om vi tvärt släpper vår match, hur ser det ut vid strecket?

Vi vann alltså till sist borta mot Timrå IK med 4-2 i NHK Arena, detta då samtidigt som VIK Västerås redan i går föll hemma mot Tingsryds AIF med 1-3. Detta innebär alltså efter kvällens matcher att avståndet lagen emellan nu är en poäng i gröngul favör även om det är 13 måls bättre målskillnad för VIK Västerås.

Sedan spelar då VIK Västerås HK nästa gång redan i morgon borta mot AIK medan vi på lördag ska lira hemma mot ligaåttan Almtuna med bl.a. #19 William Quist i laget.

Racet går vidare och det lär nog bli en kamp ända in i kaklet, senast fredag den 3 mars cirkus klockan 21:20 vet vi hur det slutar och hur tabellen egentligen landar.

* * *

Vi återkommer så klart med mer om den sena matchen i Timrå, HÄR hittar du så länge allt om det som hände i NHK Arena i kväll.

Vad tycker du annars om själva matchen och vilka hade du valt som matchens Löv? Fältet som vanligt fritt..

4 thoughts on “Bortaseger (4-2) mot Timrå

 • 23 februari, 2017 kl. 00:06
  Permalänk

  Buss innan match och använda bortastället även på hemmaplan.
  Då kan vi fixa detta.

  Svar
 • 23 februari, 2017 kl. 08:00
  Permalänk

  7 förluster hemma och 5 vinster borta!??? Man klarar inre pressen hemma samt att man inte riktigt fixar att föra spelet! Någon annan förklaring finns inte!? Sköööönt vinst!!

  Svar
 • 23 februari, 2017 kl. 13:00
  Permalänk

  Det är kanske där problemet ligger? Man känner av trycket hemma. Spelarna läser säkerligen både bloggar och kanske till och med Gröngult och pallar inte pressen. Några har ju blivit väldigt hårt sågade. Är nog lättare att spela i ett lag typ Pantern där ingen bryr sig förutom dom närmast sörjande.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: