Bortaseger (3-1) mot Asplöven

Tydligen till sist seger med 3-1 i kväll borta mot Asplöven HC i ICA Arena efter periodsiffrorna (1-1,0-1,0-1) inför säkert 835 rätt genomfrusna åskådare.

Skotten visst 25-35, sedan vann vi för övrigt momentet tekningar 23-33, och dessutom 20% i PP och 100% i BP. Men i övrigt, fanns säkert rätt mycket att önska. Iaf bloggens känsla.

Vi spelade visst utan #35 Ollikainen, #16 LEJ, #21 Hetta, #28 Sandström och #62 Lavander. Som extraspelare hade vi denna gång backen #42 Wikström. Tydligen kom dock Emil kom dock in under matcehn för att behöva tugga knopp är aldrig särskilt trevligt.

Sedan gjorde visst följande killar mål.. #6 Karlsson, #10 Thörnberg och sedan då #6 Karlsson (igen?) i tom kasse och det var ju så klart kul och roligt för dem.

23497723576_b12ef4e018_z Coach Jonsson får nog ändå fortsätta snegla nedåt, kändes som tåget uppåt passerat Arkivfoto: AXELLÖF

För fler gröngula Lövenbilder signerade AXELLÖF, kika in HÄR.

Kvällens Löv

Borde så klart varit dessa killar och tjejer som bilade norr eller söderut (?!) för att se matchen. Gällande spelarna var det visst målvakten #47 Lindskoug, samt duon #6 Karlsson och #19 Quist..

Nedan då kvällens rätt alternativa eftersnack som vi inte bjudit på så många gånger under alla dessa år. Kanske inte ens vid något enstaka tillfälle.

Enligt loggan har vi kört sedan 2006. Rätt många eftersnack och övriga inlägg blir det på en dag, en vecka eller säsong. Ta det sedan gånger 10.

* * *

MegazoneDå jag sa att eftersnacket efter Asplöven HC tyvärr kommer bli tunt och kanske dåligt, eller iaf sämre än vanligt menade bloggkollegan att det håller väl inte, sånt duger inte för Löven4Ever. Lövenbloggaren menade typ att: -Vi har väl en gameplan? Vi har väl gemensamma mål?

– Jo, visseligen..mhm.. Det har ju känts bra hela dagen, eller ända sedan förra matchen egentligen. Sedan blev det ju olyckligen en förlust eller möjligen vinst och jag blev väl ärligt inte helt nöjd med eftersnacket efter Almtuna. (försökte jag lite krystat)

Ja, och..?! Har du inget ansvar eller..? Är du nöjd med det där du skrivit?

– Nöjd och nöjd med inlägget? Absolut med tanken iaf, klart jag tar ansvar och jag tycker att jag genom eftersnacken hela tiden tar små steg, jag tycker nog det här kanske var lite bättre än i torsdags. Sedan var eftersnacken efter Mora och förrän dess Sundsvall några steg i rätt riktning. Eller?

Jag själv är iaf halvnöjd med i vart fall fyra av de sju senaste eftersnacken. Jämfört med i början av säsongen när jag inledde med dyselxi, fattigt ordförråd, kass meningsbyggnad och ett trasigt tangentbord känns det ändå som en utveckling. Nu är det så klart hela tiden en pågående process, men jag känner att jag är på rätt väg.

Sedan är det så många eftersnack (minst 52 st.) på en säsong, och ibland kanske det inte blir rätt. Efter någon match saknas energin lite grann och större är inte marginalerna.

Seriöst?

Jo, då.. tyckte energin kändes bra före matchen tidigare i dag när jag satt i soffan. Jag menar att man hade gått och väntat ända sen i torsdags för att få studsa tillbaka och upp på spåret igen. Sedan är det som vanligt alltid svårt att veta var man står, så otroligt många på blogghimlen dessutom som vill göra bra eftersnack och skriva reflektioner efter matcherna. Konkurrensen så klart hård också, det tycker jag inte heller vi får glömma bort.

Men vill du inte skriva längre eller, eller kan du inte? Vad är fel liksom?

Så svårt att svara på här och nu. Det här är inget hokus, pokus och hade jag haft svaret på det hade jag så klart gjort ett bättre eftersnack redan i kväll. Efter vissa matcher funkar det bara inte. Har ju som sagt letat efter ett par tangenter hela säsongen, men det är ju så viktigt att man hittar rätt bokstäver också. Sedan ska de nya tangenterna dessutom passa in på det gamla tangentbordet, både till form och färg. Här tycker jag man måste se till helheten och den pågående processen.

Men du såg ju inte ens hela matchen, hur ska vi då kunna kunna välja matchens löv och skriva nåt om matchens frågetecken?

Jag vet inte vad som hände, hade som sagt en bra känsla under hela dagen. Fanns iaf inget att klaga på i förberedelserna, en stadig brunch, bra power nap och sedan kl. 16 satte jag på fel kanal på TV:n. Slumrade till lite och hamnade på en gammal match i en helt annan liga och då så klart mellan fel lag. Blev bättre under kvällen och kring halv sex hade jag iaf vaknat till och hittat igen Asplöven mot Björklöven på Cmore. Sista perioden tycker jag mig iaf ha hygglig koll på..

Okej, men kan du lova att göra det bättre efter Leksands-matchen nästa vecka?

Absolut, jag känner redan nu sån revanschlust. Helst skulle jag vilja studsa tillbaka redan i kväll. Men jag får sätta mig i lugn och ro, läsa igenom eftersnacket flera gånger och se om det finns nåt att ta med sig. Sedan får vi se hur det ser ut efter Leksand helt enkelt.

* * *

Megazone

Hur tänker och känner du själv efter i kväll och kanske även kring våra val av Löv, skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är helt fritt..

18 thoughts on “Bortaseger (3-1) mot Asplöven

 • 16 januari, 2016 kl. 19:11
  Permalänk

  När jag fått nog och tagit bort lövenappen och skippat att se nån liverapport eller sändning så lyckas löven alltid vinna, detta är tredje gången den här säsongen. Ska man bara undvika att se, får spelarna så mycket press när jag ser, haha..

  Svar
  • 16 januari, 2016 kl. 19:26
   Permalänk

   Vi är vidskepliga som vanligt och nu när du satt dig i den här situationen så är det bara gilla läget. ,)

   Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 19:15
  Permalänk

  HA HA
  Världsklass !

  Misstänker att ni är `jättenöjda` över att TJ köpt sig en vecka till

  Svar
  • 16 januari, 2016 kl. 19:28
   Permalänk

   Vi är nöjd över att ha tagit bort en akut risk för negativt kval. Vi lämnar det så…

   Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 19:39
  Permalänk

  Har sett genomsnitt 97% av matcherna de senaste 3 åren. Idag gick jag i valet o kvalet om jag skulle titta el inte. Har ju inte varit så kul i år precis. Hade de ändå visat lite jävlaranamma o hjärta så hade jag garanterat kollat. Sen läste jag nånstans att LYYYYTH (världens sämsta domare) skulle dömma då valde jag att kolla Shl istället…. känns som vi är en hel ocean därifrån i dagens Löven.

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 19:41
  Permalänk

  Vinst på torsdag mot Leksand är vi väl med i racet om positivt kval!

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 19:49
  Permalänk

  En oerhört viktig seger. Jag såg inte matchen utan följde den i liven på VK med Gustav då jag själv satt i en loge i Löfbergs arena. Följde även Rahimi lite extra. Vinner jag drömvinsten på lotto ikväll ska jag ge honom och Hellström den lön de vill ha och se till att de spelar i en Löventröja kommande säsong. Var för övrigt ingen vidare match utan den var stökig och grinig. Nu till vårat kära Löven, vågar man drömma att vi av någon outgrundlig anledning gör en riktigt bra match mot Leksand och tar 3 poäng. Såg att Kalle spelade istället för Wikström, frågan är, varför. Sen hoppas jag att matchtröjan jag beställt kunde komma nån gång, är snart 2 veckor sen man beställde den, jaja, får nöja mig med 3 poäng ikväll så länge.

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 20:22
  Permalänk

  Det var ”visst” en viktig seger.

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 20:29
  Permalänk

  Fattar inte ett jota av detta meningslösa inlägg.

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 20:33
  Permalänk

  Stefan kil, host host, kan du någon hockey? Tror inte det!!! Varför skulle lövens bästa +- spelare vila? Gillar du fisk, vill du ha torsk?

  Svar
  • 16 januari, 2016 kl. 21:21
   Permalänk

   Är du rikt? Har du följt säsongen? Har du läst ’Kils’ inlägg genom åren?

   Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 20:50
  Permalänk

  Seriöst ….. Vinst mot Leksand på torsdag hur tänkte du nu ?

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 22:06
  Permalänk

  Mycket märkligt inlägg. Störande ord i första stycket som ”tydligen ”, ”säkert” och ”kanske”.
  Skärp er. Ni kan hålla en högra nivå än detta för detta inlägget var katastrof..

  Svar
  • 16 januari, 2016 kl. 22:24
   Permalänk

   Fattar ni inte bloggens strålande parodi på TJ ?

   Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 22:41
  Permalänk

  Klockrent inlägg!!!

  Svar
 • 16 januari, 2016 kl. 23:18
  Permalänk

  Haha, kul!
  Qvist och KK får gärna spela ihop men det är ju lite (o)lustigt att han har fastnat i kedjekombosar som inte fungerar i övrigt. Desto sämre de funkar desto längre får de spela ihop. Ta för f-n bort Öhman från 4:an, VEJ är en suverän defensiv center varför åtminstone prova Öhman och Edblom ihop? Kan de två kanske växelbyta det defensiva ansvaret så någon blir offensiv. Årets överraskning skulle väl vara Trotter-Öhman-Edblom? Den kombinationen är så galen att den skulle kunna fungera. Kanske Hutchings-Öhman-Edblom skulle vara bättre men förra säsongen sköt ju både Öhman och Edblom många mål och innan sitt uppehåll gjorde ju Trotter samma sak. Åter till matchen; kan bara hålla med om Kevin, Qvist och KK som dagens löv. Är inte Patrik Sundström utbildad tränare? Borde ju gå att hitta en lösning som inte kostar så mycket, för pengarna det kostar i dag kommer dom inte undan hursomhelst, för det är väl ingen risk att någon norsk klubb vill förstärka tränarsidan inför slutspelet?

  Svar
 • 17 januari, 2016 kl. 00:28
  Permalänk

  Vi kan väl konstatera att vissa inte förstår eller gillar ironi. 🙂 Personligen så älskar jag ironi, och det även när det används mot mig. Det är väldigt kul helt enkelt.

  Svar
 • 17 januari, 2016 kl. 09:40
  Permalänk

  Det blev som sagt ett litet alternativt eftersnack den här gången Patrik och Jolle, det var förberett sedan tidigare och hade använts oavsett vinst eller förlust. Sorry ifall ni inte var med i båten, men jag gillar iaf att Dalalövet, Fredrik, Roy och Trotter och förhoppningsvis några fler uppfattade ironin och kanske såg det roliga. Fast vi är ju alla olika.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: