Bonuspoängen är poängen?

Vi var tidigare inne på hur alla lagets straffstatistik såg ut och här man vi nu lagt till hur man skött sig i övertiden också.

Megazone

OT 15-16

Som vi ser är inte AIK bara grymma när det gäller straffar utan man har vunnit tre av fyra förlängningar också. Självklart stavas sånt självförtroende, men samtidigt inte enbart. Timrå har vunnit fyra av sex avgjorde förlängningar och de har ju inte rosat marknaden totalt sett som AIK gjort. Även Asplöven har vunnit fyra av sex. Vi är grym när väl förlängningen avgörs. 100 % är inte ankskit.:) OM Hästen är värst på att avgöra straffar så är de sämre när förlängningar väl avgörs. Förlust i sex av åtta.

Megazone

2 thoughts on “Bonuspoängen är poängen?

 • 11 februari, 2016 kl. 10:23
  Permalänk

  Björklöven är alltså bäst i hela serien på att inte förlora på övertid! Vad hjälper det när man är sämst på straffläggningen?

  Svar
  • 11 februari, 2016 kl. 14:48
   Permalänk

   Det ena ge ju tyvärr inte alltid det andra. Däremot kan man ju undra varför vi kör med två backar och två forwards i förlängningarna? Kanske ett mer offensivt tänk som en back och tre forwards skulle hjälpa då vi vet hur usla vi är på straffar.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: