Bofors 4:e avgjorde!!

Kanonmatch?? Nja, verkar ha varit knallpulver och på sin höjd 3:öres. Statistiken vittnar om en relativt tät och chansfattig match, relativt få utvisningar dessutom. Kanske var fler som var uppe och såg OS-hockeyn i natt??

Jag hade inte möjlighet att se matchen på Viasat, följde via livescore i stället och som jag förstod uppdateringen var det Bofors 4:e som var heta och avgjorde tillställningen. Galbraith ska ha stridit på bra i kassen och stundtals skällt ut passiva medspelare.

Noterar att Koponen återigen gör mål, i kväll assisterad av Wikström. Första med Öberg ska tydligen ha haft det lite tufft. Inte mycket mer att orda om, man har liksom blivit bortskämd med hyfsad hockey sista tiden.

+ + +

Sverige var riktigt bra i morse och gjorde Finnarna ännu blekare, alltså ännu blekare än de är i vanliga fall. Sedan är det kanske inte lika sprudlande som när Ryssar och annat  härjar. Men jag är nöjd om BÅG med sin sossehockey tar det är gänget till söndagens final. Fast det är ju nu det börjar på allvar… sjukt spännande oavsett.

+ + +

Kvällens matcher: Växjö – Malmö 6-2, Västerås – AIK 0-4, Troja/Ljungby – Mora 4-3, Sundsvall – Örebro 3-5, Leksand – Almtuna 3-2

0 thoughts on “Bofors 4:e avgjorde!!

 • 23 februari, 2010 kl. 09:56
  Permalänk

  Trodde löven skulle kvittera i slutet så mitt resultat skulle gå in. Satt vid text-tv i Göteborg ich höll tummarna. Vi verkar ju klarar det trots allt.

  Svar
 • 23 februari, 2010 kl. 09:57
  Permalänk

  Nära. Följde matchen via text-tv i Göteborg. Trodde på kvittering i slutet. Jobigt med en dag utan dator. beroende…? Kanske : )

  Svar
 • 24 februari, 2010 kl. 23:00
  Permalänk

  Svar till lövenbloggaren (2010-02-23 09:57)
  Jobbigt och beroende?? Tja, jag är väl inte direkt förvånad om jag säger så… 🙂

  Försök och hålla dig vaken i natt, det vankas stormatcher..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: