Boden i premiären

Igår var det serieträff för division 1 A uppe i Luleå och den enda lag som inte fanns representerat var Björklöven och det kan kanske ha sin förklaring att man dels jobbar med sin överklagan och dels att man har förhoppningar att den då kanske ska gå igenom? Något annat kan man väl inte tolka genom avsaknaden? Så svårt kan det väl inte vara att skicka någon representant att föra klubbens talan?

Hur som helst så lottades serien och Löven får inleda hemma mot Boden 19 september, ett Boden som likt Löven inte har en enda spelare under kontrakt i skrivande stund. Där leder dock Löven med ointagliga 2-0 när det gäller tränarfrågan. Även i andra omgången som spelas tre dagar senare väntar hemmamatch, då Piteå kommer på besök. Löven drog för övrigt en riktig vinstlott i och med att man fick Kiruna hemma vid två av tre möten. Serien kommer, som det ser ut just nu, att innehålla följande 9 lag: Teg, Asplöven, Kiruna, Piteå, Boden, Kalix, Clemensnäs, Luleå Rebels och då Björklöven. 24 omgångar kommer att spelas innan serierna gör om och de fyra topplagen fortsätter med den sk. Allettan och bottenlagen med en fortsättningsserie.

0 thoughts on “Boden i premiären

 • 10 juni, 2010 kl. 14:40
  Permalänk

  Hej! Tack för en bra blogg, känns bra att du aldrig tappar sugen och gillar läget. Apropå upptaktsmötet igår hade löven meddelat förbundet att dom inte kunde komma. När man snackar med folk i lövenledningen verkar alla efter ngr dagars deppande inställda på att nu är det div 1 som gäller och att det trots allt kan bli riktigt bra. En överklagan om licensbeslutet skickas antagligen in men det är mest för att markera.

  Svar
 • 10 juni, 2010 kl. 16:00
  Permalänk

  Vem skulle ha betalt bensinen till Boden????

  Svar
 • 10 juni, 2010 kl. 16:01
  Permalänk

  Ursäkta jag menade ju Luleå.

  Svar
 • 10 juni, 2010 kl. 22:21
  Permalänk

  Svar till Jan Danielsson (2010-06-10 14:40)
  Kul att du uppskattar bloggen Jan Danielsson, vi försöker hålla fanan högt och lågan brinnande.

  Vi känner väl i likhet med de flesta att en säsong i ettan kan vara nödvändigt och rent av bra, men det gäller att lirarna känner för laget och ger sig tusan på att snabbt ta klubben tillbaka. En säsong i Gärsgårdsserien pallar nog publiken och sponsorerna, men fler njae.. högst tveksamt.

  Vad gäller överklagan så borde vi väl i vart fall markera, jag tycker ärligt motiveringen fortfarande känns luddig och lagomt svamlig.. och varför fick vi inte veta att Vännerna agerade förgäves?

  Svar
 • 10 juni, 2010 kl. 22:22
  Permalänk

  Svar till U.uffe.E (2010-06-10 16:00)
  Ja, du U.uffe.E.. Lundberg eller Sakayan kanske? Eller vem tycker du själv?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: