Blott 367 åskådare i Malmö gav följande vinnare

I gårdagens bortamöte med Pantern körde vi en tävling i samarbete med vår bettingpartner Coolbet, tävlingen gick ut på att i förväg gissa publiksiffran i Malmö Isstadion. Till sist räknades blott 367 åskådare in och vilka tre blev då våra vinnare?

Publiksiffran i Malmö Isstadion i mötet mellan IK Pantern och vårt Björklöven senast alltså blott 367 åskådare och vilka tre var då närmast och vann bonusar hos Coolbet?

 1. Erika, 430 åskådare – 500 kr
 2. Henrik, 451 åskådare – 250 kr
 3. Marcus Zingmark, 452 åskådare – 100 kr

Skickligt av dig Erika och bara 67 åskådare ifrån, även om nu det förmodligen är 10 ggr deras hejarklack. För att ni som vinnare ska kunna få era bonusar ber vi er att först registrera ett konto (om ni nu inte redan har ett konto) hos Coolbet via loggan ovan eller nedan med samma e-post som ni angett till oss i samband med tävlingen och därefter meddela bloggen genom ett mail.

Därefter kommer vi meddela Coolbet så att ni får er bonus till ert spelkonto.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

2 thoughts on “Blott 367 åskådare i Malmö gav följande vinnare

 • 22 februari, 2018 kl. 19:29
  Permalänk

  Kan inte alla sluta att kommentera panterns åskådarsiffra? Antal åskådare har ingenting med hur laget presterar på isen, eller?
  För er information så kan jag berätta att vi som jobbar i föreningen kämpar väldigt hårt för att pantern skall locka till sig publik. Det bor ca: 320.000 personer i Malmö Kommun och vi precis som ni tycker att 1500 personer per match borde vara en enkel match men så är inte verkligheten, det kan vi konstatera nu efter tre säsonger. Löven har traditioner way back med SM-Guld mm, osv……
  Vi i pantern har inte än spelat en seriefinal i HA, det skulle vara en milstolpe för oss.
  Så snälla sluta att påpeka våran åskådarsiffra hela tiden, kommentera hellre något positivt som att vi andra året i rad ser ut att landa på den övre hyllan och t.o.m före andra självklara hockeyklubbar i Sverige.

  Svar
  • 23 februari, 2018 kl. 22:35
   Permalänk

   Kul at du följer bloggen Andreas Fornestedt, eller i vart fall bestämmer dig för att lämna en kommentar. I detta fall är inlägget en presentation av ett resultat då vi i samarbete med Coolbet har en tävling gällande just publiksiffran vid Lövens bortamatcher.

   Varken rubriken eller själva inlägget har dock vare sig något att göra med Panterns sportsliga resultat på isen som hur hårt ni inom föreningen jobbar, det tror jag säkert du förstår.

   Men jag förstår att ni jobbar i rätt hård motvind om ni siktar eller vill se 1500 på matcherna när ni så här långt bara lockat 615 i snitt. Sedan bara ett faktum att Almtuna med 13:e bästa snittet har drygt 800 personer fler på sina hemmamatcher eller att ligatvåan Leksand så här långt lockat 105 831 st. fler åskådare på 24 hemmamatcher.

   Men kriga på, jag hopas vi får mötas en till gång under säsongen.. återstår i så fall att se om det blir i A3 Arena eller på Malmö Isstadion.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: