Bloggens speltips + TÄVLING

Det börjar verkligen dra ihop sig och vill man göra sig en hacka är ju HockeyAllsvenskan och för den delen Slutspelsserien det rätta elementet där verkligen allt kan hända och så också gör.

 

Under Slutspelsserien 17/18 (som för övrigt denna säsong går under namnet SST) kommer Löven4Ever varje omgång lägga sina tips inför aktuell omgång och även utmana er läsare att lägga era tips. Vi kommer därefter lotta ut ett pris varje omgång, mer info om tävlingen nedan.

Men har du ännu inte skaffat konto hos Coolbet kan ni enklast göra det genom att klicka på bilden nedan. Inget att förlora och sedan då dessutom chans att vinna. Finns väl egentligen inget att tveka på?

* * *

Aktuell omgång:

AIK vs Almtuna

Hemmalaget AIK (3 bonuspoäng) kommer med två raka segrar vilket även gästande Almtuna (2 bonuspoäng) gör, på de fem senaste matcherna fyra poäng (11-13) för hemmalaget att jämföras med gästernas tio poäng (18-12). Formmässigt klar fördel gästerna men så här långt under säsongen tre av fyra till AIK precis som i fjol. De två senaste säsongerna har Almtuna vunnit en match på Hovet. Det troliga är väl att hemmaplan fäller avgörandet, men oddset motiverar mer spel på minst oavgjort eller t.o.m. att Almtuna skräller.

Löven4Ever tippar x.

Oskarshamn vs SSK

I Be-Ge Hockey Center möts i kväll hemmalaget och gästande SSK som i sista omgången snuvade MODO på sista slutspelsplatsen. Oskarshamn har tre segrar (tot. 8 p och målskillnaden 17-17) på sina fem senaste att jämföras med gästernas två segrar (6 p. och 11-20). Under säsongen klar fördel till hemmalaget rent statistiskt och här kommer nog hemmaplan bli direkt avgörande.

Löven4Ever tippar 1.

Björklöven vs Pantern

Hemmalaget som senast besegrade ligavinnaren Timrå borta (3-2) inleder slutspelsserien med en bonuspoäng, detta i kväll i ett möte med Pantern som förlorat fyra raka matcher. På de fem senaste en seger för Pantern (2 p. och 14-22) där hemmalaget kontrar med fyra segrar (10 p. och 14-12) vilket visar på bättre form för Löven. Under säsongen 3-1 i segrar till gästerna, men sett till de tre senaste säsongerna brukar lagen vinna varsin match i Umeå/A3 Arena.

Med tanke på form och hemmaplan kan bloggen inte tippa annat än hemmaseger med såväl hjärta som hjärna.

Löven4Ever tippar 1.

Omgångens tips:

AIK vs Almtuna X

Oskarshamn vs SSK 1

Björklöven vs Pantern 1

Odds: 15,23

* * *

TÄVLING!!

Nu under Slutspelsserien presenterar vi återigen en tävling i samarbete med Coolbet och reglerna är rätt enkla.. Lägg ett helt valfritt spel med minsta insats på minst 50 kr på slutspelet i kväll hos dem och var med i utlottningen av 200 kr i gratisspel till nästa omgång. När du lagt ditt spel, dela med dig av det till oss via kommentar på detta inlägg eller så lägger du en kommentar när inlägget delas av oss på Facebook eller på någon av bloggens Twitter.

Bland alla er som tippar och meddelat oss enligt ovan så kommer vi lotta fram en vinnare! För att vinnaren ska kunna erhålla sitt gratisspel viktigt att kommentaren läggs med samma e-post som är registrerat hos Coolbet när du registrerade ditt spelkonto. Varje spelare med spelkontot hos Coolbet som lägger valfritt spel i kvällens omgång deltar i utlottningen, detta oavsett antal spel.

Lycka till..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på HockeyAllsvenskan och nu i slutspelet? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg ett spel för att krydda säsongens återstående matcher!

3 thoughts on “Bloggens speltips + TÄVLING

 • 10 mars, 2018 kl. 17:35
  Permalänk

  Jag har lagt ett spel på kvällens omgång

  Svar
 • 10 mars, 2018 kl. 17:36
  Permalänk

  Trippel lagd.. IKO och Löven vinner, sedan hoppas jag på skräll på Hovet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: