Bloggens speltips + TÄVLING

Det börjar verkligen dra ihop sig och vill man göra sig en hacka är ju HockeyAllsvenskan och för den delen Slutspelsserien det rätta elementet där verkligen allt kan hända och så också gör.

 

Under Slutspelsserien 17/18 (som för övrigt denna säsong går under namnet SST) kommer Löven4Ever som ni vet varje omgång lägga sina tips inför aktuell omgång och även utmana er läsare att lägga era tips. Vi kommer därefter lotta ut ett pris varje omgång, mer info om tävlingen nedan.

Men har du ännu inte skaffat konto hos Coolbet kan ni enklast göra det genom att klicka på bilden nedan. Inget att förlora och sedan då dessutom chans att vinna. Finns väl inget att tveka på?

* * *

Tabellen:

Aktuell omgång:

Pantern vs SSK

Hemmalaget föll senast borta mot Almtuna med 3-4 efter övertid medans SSK besegrade Löven med fotbolls-resultatet 1-0. Inför omgången har hemmalaget inte så mycket mer än sin heder att spela för, men trots detta tror vi pågarna kommer göra jobbet och faktiskt besegra gästerna från Södertälje. Under säsongen visserligen 1-3 i möten mot gästerna, men jag tror ändå att hemmalaget vill spräcka den bubblan och bryta den rätt dystra hemmatrenden.

Löven4Ever tippar 1.

Oskarshamn vs Almtuna

Hemmalaget Oskarshamn sitter alltså just nu i det berömd förarsätet, man föll näst senast med 2-3 efter övertid i Umeå och nu senast 2-1 borta not AIK på Hovet sedan #7 Björk avgjort på straffar. Det är liksom upplagt för att hemmalaget mot avsågade Almtuna ska greja´t, På samma sätt som jag tror att Pantern kommer djävlas med SSK kommer nog Almtuna att gärna göra det till en jobbig eftermiddag i Be-Ge Hockey Center. Nerver och press gör att allt avgörs under övertid eller på straffar.

Löven4Ever tippar x.

Björklöven vs AIK

Att hemmalaget ens skulle få spela positivt kval den här säsongen var inte givet med några omgångar kvar, men laget tog sig verkligen samman och nu vet vi lite bättre. På förhand kändes den här matchen som lite av en final i den här serien, men med tanke på resultaten så här långt så är vi oavsett utgången i dag beroende av övriga resultat. När någon frågade mig inför helgen var det matchen i fredags som var nyckeln i fall vi skulle gå vidare eller inte. Under säsongen 2-2 i inbördes möten mellan Löven och AIK och jag tror att hemmaplan återigen fäller avgörandet.

Löven4Ever tippar 1.

Omgångens tips:

Pantern vs SSK 1
Oskarshamn vs Almtuna X
Björklöven vs AIK 1

Odds: 37,92

* * *

TÄVLING!!

Nu under Slutspelsserien rullar vi vidare med vår tävling i samarbete med Coolbet och reglerna är rätt enkla.. Lägg ett helt valfritt spel med minsta insats på minst 50 kr på slutspelet i kväll hos dem och var med i utlottningen av 200 kr i gratisspel till nästa omgång. När du lagt ditt spel, dela med dig av det till oss via kommentar på detta inlägg eller så lägger du en kommentar när inlägget delas av oss på Facebook eller på någon av bloggens Twitter.

Bland alla er som tippar och meddelat oss enligt ovan så kommer vi lotta fram en vinnare! För att vinnaren ska kunna erhålla sitt gratisspel viktigt att kommentaren läggs med samma e-post som är registrerat hos Coolbet när du registrerade ditt spelkonto. Varje spelare hos Coolbet som lägger valfritt spel i kvällens omgång deltar i utlottningen, detta oavsett antal spel.

Lycka till..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på HockeyAllsvenskan och nu i slutspelet? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg ett spel för att krydda säsongens återstående matcher!

2 thoughts on “Bloggens speltips + TÄVLING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: