Bloggens speltips + TÄVLING

Det börjar verkligen dra ihop sig och vill man göra sig en hacka är ju HockeyAllsvenskan och för den delen Slutspelsserien det rätta elementet där verkligen allt kan hända och så också gör.

 

Under Slutspelsserien 17/18 (som för övrigt denna säsong går under namnet SST) kommer Löven4Ever varje omgång lägga sina tips inför aktuell omgång och även utmana er läsare att lägga era tips. Vi kommer därefter lotta ut ett pris varje omgång, mer info om tävlingen nedan.

Men har du ännu inte skaffat konto hos Coolbet kan ni enklast göra det genom att klicka på bilden nedan. Inget att förlora och sedan då dessutom chans att vinna. Finns väl inget att tveka på?

* * *

Aktuell omgång:

AIK vs Pantern

Hemmalaget AIK inledde Slutspelsserien med en övertidsvinst hemma mot Almtuna på Hovet, senast föll man dock borta mot SSK med 3-5. Gästerna kontrar med en poäng efter 4-4 vid full tid i Umeå, senast hemmaförlust mot Oskarshamn. AIK kanske gick in något favorittippat till denna serie och i inbördes med Pantern under säsongen 3-1 i inbördesmöten och med tanke på att skånepågarna åkt från Hovet med seger vid ett av sex tillfällen talar väl rätt mycket för ny hemmaseger?

Löven4Ever tippar 1.

Almtuna vs SSK

Andra matchen på två dagar hemma i Gränbyhallen för Almtuna, så här långt under Slutspelsserien en poäng på Hovet att lägga till de två man gick in med som bonus. Senast en förlust 2-4 mot Löven, gästerna som gick in utan bonuspoäng föll i första matchen borta mot Oskarshamn med 4-1 och vann alltså senast hemma mot AIK. Här känns det lite som allra sista chansen för båda lagen och för vår egen del hade det väl smakat med hemmaseger i kväll? Under säsongen idel bortasegrar och sett till de två senaste säsongerna har SSK vunnit tre av fyra möten i Uppsala. Troligen en jämn match att vänta, varför inte avgörande först på övertid eller straffar?

Löven4Ever tippar x.

Björklöven vs Oskarshamn

Lite av en tidig seriefinal i denna korta men väldigt intensiva Slutspelsserie, hemmalaget med fem poäng och målskillnaden 9-6 ställs mot ett Oskarshamn med två raka segrar och sex poäng. (9-3) Under den här säsongen har hemmaplansfördel varit väldigt avgörande där vi har 5-1 och 4-0 i A3 Arena att jämföras med 6-1 och 3-2 (eft.str) i Be-Ge Hockey Center. Sett till de fem senaste säsongerna 6-4 i gröngul favör i A3 Arena, men med tanke på tabelläge och vad som står på spel troligen jämn match att vänta.

Löven4Ever tippar x.

Som alternativ till att lägga ett vågat kryss finns ju även möjligheten att spela på ett visst antal mål eller liknande, under säsongen några rätt målglada matcher lagen emellan men med tanke på matchens betydelse tror nog bloggen att det blir rätt tight och lite målfattigt i kväll.

Löven4Ever tippar < 4,5 mål

Omgångens tips:

AIK vs Pantern 1
ALmtuna vs SSK X
Löven vs Oskarshamn < 4,5 mål (mindre än)

Odds: 12,20

* * *

TÄVLING!!

Nu under Slutspelsserien rullar vår tävling i samarbete med Coolbet vidare och reglerna är rätt enkla.. Lägg ett helt valfritt spel med minsta insats på minst 50 kr på slutspelet i kväll hos dem och var med i utlottningen av 200 kr i gratisspel till nästa omgång. När du lagt ditt spel, dela med dig av det till oss via kommentar på detta inlägg eller så lägger du en kommentar när inlägget delas av oss på Facebook eller på någon av bloggens Twitter.

Bland alla er som tippar och meddelat oss enligt ovan så kommer vi lotta fram en vinnare! För att vinnaren ska kunna erhålla sitt gratisspel viktigt att kommentaren läggs med samma e-post som är registrerat hos Coolbet när du registrerade ditt spelkonto. Varje spelare hos Coolbet som lägger valfritt spel i kvällens omgång deltar i utlottningen, detta oavsett antal spel.

Lycka till..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på HockeyAllsvenskan och nu i slutspelet? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg ett spel för att krydda säsongens återstående matcher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: