Bloggens speltips + TÄVLING

Dags för andra omgången i slutspelsserien som ju verkligen är det rätta elementet där allt kan hända och så också gör. Varför då inte spela på den?

 

Under Slutspelsserien 17/18 (som för övrigt denna säsong går under namnet SST) kommer Löven4Ever varje omgång lägga sina tips inför aktuell omgång och även utmana er läsare att lägga era tips. Vi kommer därefter lotta ut ett pris varje omgång, mer info om tävlingen nedan.

Men har du ännu inte skaffat konto hos Coolbet kan ni enklast göra det genom att klicka på bilden nedan. Inget att förlora och sedan då dessutom chans att vinna. Finns väl inget att tveka på?

* * *

Aktuell omgång:

IK Pantern – IK Oskarshamn

Hemmalaget Pantern släppte senast mot Björklöven en 4-1 ledning, men där slutresultatet kanske ändå blev rättvisande hur matchbilden såg ut. Oskarshamn avfärdade relativt enkelt Södertälje och blir vår favorit här.

Löven4Ever tippar 2.

Södertälje SK – AIK

Södertälje inledde inte slutspelsserien på det sätt man önskat och här är sista chansen att hänga på toppen. Förlust och säsongen är över. Klarar man av det? Nja, AIK är starkare på pappret och har vunnit bägge mötena här denna säsong. Här kommer den tredje.

Löven4Ever tippar 2.

Almtuna IS – IF Björklöven

Bortalaget Björklöven har vunnit bägge mötena i Uppsala denna säsong och även en av hemmamatcherna så man har ett mentalt övertag. Samtidigt kan det gå precis hur som helst då båda lagen brukar kunna bjuda på riktiga pangmatcher för att i nästa bjuda på riktiga bottennapp. Som valigt i hockeyallsvenskan är helgardering det bästa, men utgångstecknet blir en tvåa.

Löven4Ever tippar 2.

Omgångens tips:

IK Pantern – IK Oskarshamn 2

Södertälje SK – AIK 2

Almtuna IS – IF Björklöven 2

Odds: 12,44

* * *

TÄVLING!!

Nu under Slutspelsserien presenterar vi återigen en tävling i samarbete med Coolbet och reglerna är rätt enkla.. Lägg ett helt valfritt spel med minsta insats på minst 50 kr på slutspelet i kväll hos dem och var med i utlottningen av 200 kr i gratisspel till nästa omgång. När du lagt ditt spel, dela med dig av det till oss via kommentar på detta inlägg eller så lägger du en kommentar när inlägget delas av oss på Facebook eller på någon av bloggens Twitter.

Bland alla er som tippar och meddelat oss enligt ovan så kommer vi lotta fram en vinnare! För att vinnaren ska kunna erhålla sitt gratisspel viktigt att kommentaren läggs med samma e-post som är registrerat hos Coolbet när du registrerade ditt spelkonto. Varje spelare hos Coolbet som lägger valfritt spel i kvällens omgång deltar i utlottningen, detta oavsett antal spel.

Lycka till..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på HockeyAllsvenskan och nu i slutspelet? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg ett spel för att krydda säsongens återstående matcher!

3 thoughts on “Bloggens speltips + TÄVLING

 • 12 mars, 2018 kl. 15:28
  Permalänk

  Jag har lagt ett spel på kvällens omgång.

  Svar
 • 12 mars, 2018 kl. 18:55
  Permalänk

  Jag har lagt en trippel inför omgången

  Svar
 • 12 mars, 2018 kl. 18:56
  Permalänk

  Spel lagt inför kvällens matcher

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: