Bloggens speltips

I kväll så dags för nästa omgång matcher av HockeyAllsvenskan 2018/19 och här kommer våra tips kring hur det går.

I onsdags fem av fem matcher rätt (länk) så inte helt åt helsicke med våra tankar den kvällen, vi hoppas så klart du tog rygg på bloggen och våra tips. Med tanke på att jumbomötet TAIF vs Löven på förhand kändes som en rätt målsnål och jämn historia kändes omgångens trippel kombinerat med just resultatet 2-2 i det mötet klart intressant.. Oddset eller belöningen 53,35 gånger insatsen inte direkt kattskit.

Men nu tar vi nya tag och dessutom sikte på kvällens och morgondagens matcher i den 14:e omgången.

AIK vs KHK

Ettan mot sjuan, dessutom vann båda lagen senast. AIK är ligans starkaste hemmalag samtidigt som Karlskrona med nio inspelade poäng på bortais är ett skapligt bortagäng. Känslan är att de tre poängen stannar hos AIK i Solna och på förhand känns nog detta som omgångens säkraste tecken.

Löven4Ever tippar 1

SSK vs Vita Hästen

Södertälje på plats nio möter ett Hästen på platsen efter och bara tre poäng bakom. Båda föll senast på bortaplan, hemmalaget i Övik med 0-3 och gästerna med 1-2 mot Västerås. Hemma i Scaniarinken tar SSK rätt mycket poäng och i kväll blir det tre till.

Löven4Ever tippar 1

Pantern vs Västervik

Hemmalaget vann senast borta mot Karlskoga på övertid och ligger just nu på plats 6 i tabellen, gästerna Västervik kontrar med en 13:e plats och senast straffvinsten mot Björklöven i A3 Arena. Hemmalaget har så här långt visserligen plockat mer poäng borta, men då gästande Västervik ännu inte vunnit vid full tid borta är det ändå knapp fördel Pantern i en på förhand troligen rätt jämn tillställning.

Löven4Ever tippar 1

Björklöven vs BIK Karlskoga

12:an mot 4:an i A3 Arena, hemmalaget vann senast på straffar borta mot TAIF medans Karlskoga föll mot Pantern i Nobelhallen. Löven så här långt ligans sämsta hemmalag medans gästerna ett skapligt bortalag via 8 poäng på fem matcher. Ifjol vann vi bägge mötena med BIK Karlskoga på hemmaplan via 4-3 och 3-1. Även om inte A3 Arena så här långt blivit en trygg borg säsongen 18/19 tror jag chanserna till alla tre poäng i kväll är hyggligt goda.

Löven4Ever tippar 1

Leksand vs Västerås

Topptippade Leksand på plats 5 i tabellen kanske inte övertygat så här långt som man på förhand trott. Senast dock 7-4 hemma mot KHK, på samma sätt har nykomlingen Västerås överraskat positivt så här långt och efter 2-1 senast mot Vita Hästen ligger laget inför kvällen på plats 8 och därigenom slutspel. Sett till oddsen en väntat klar hemmaseger, men nykomlingen spelar helt utan press och oddset på en skräll lockar.

Löven4Ever tippar x

Tingsryd vs Almtuna

Jumbon Tingsryd som i onsdags föll mot Björklöven möter ett Almtuna (plats 11) som senast föll borta mot KHK med 3-5. Hemmalaget ett av de sämsta på hemmaplan samtidigt som gästande Almtuna är ett av de allra sämsta bortalagen i ligan. Troligen rätt jämn match återigen i Nelson Garden Arena, känslan är att även detta möte kan gå till övertid.

Löven4Ever tippar x

Oskarshamn vs MODO

Morgondagens enda match är toppmötet mellan Oskarshamn (plats 3) och ligatvåan MODO. Hemmalaget vann senast med 6-2 borta mot Hästen medans MODO vann med 3-0 hemma i Fjällräven mot SSK. Oskarshamn har bara förlorat en match hemma så här långt, i morgon dock en tuff motståndare. Vi kan få se ett avgörande på övertid.

Löven4Ever tippar x

* * *

Omgångens trippel:

AIK vs KHK, 1
SSK vs Vita Hästen, 1
Pantern vs Västervik, 1

Odds: 7,72

Omgångens chanslir:

AIK vs KHK, 1
SSK vs Vita Hästen, 1
Tingsryd vs Almtuna, x
Oskarshamn vs MODO, x

Odds: 57,29

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: