Bloggen utser veckans spelare

Förra veckan utsåg vi #7 Brock Trotter och #6 Kim Karlsson till veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i den enda matchen och då mötet med överraskningslaget Tingsryd AIF som vi vann med 5-1.

#7 Brock Trotter (2:a gången)

Vi hade med Brock redan i förra veckan och det går inte att blunda för hans insats den här veckan heller, nu visserligen bara en match. Men två nya poäng och första gröngula kassen kom redan den här veckan då han lyfte in fjärde kassen i går med 12 sek kvar av andra perioden.

Brock spelade för övrigt näst mest av utespelarna med 18:50 där han bara hade #57 Andersson före sig med noterad istid. Ovanligt att en forward får så mycket istid men sedan är #7 Trotter ingen dussinlirare heller, ett ständigt hot i den offensiva zonen med blick som få och oavsett ifall gästernas #82 Ruuttu skulle fått en femma eller inte, knappast en slump att det var just Trotter som åkte på smällen.

Möjligen lite för få avslut från Brocks klubba, men då han hellre sätter upp kamraterna likt #28 Sandström vid femte kassen får vi väl leva med det. Trots allt 50% av skotten i mål, men Brock skulle nog kunna ta några fler avslut. Även om han inlett otroligt bra känns det fortfarande som vi inte sett hans bästa hockey än. Det kommer under säsongen och med Brock känns det på allvar som att säsongen verkligen kan bli rätt lång.

Johan Löf / AXELLÖF

#7 Brock Trotter med bra blick för spelet. Arkivfoto: AXELLÖF

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

One thought on “Bloggen utser veckans spelare

  • 8 november, 2015 kl. 09:46
    Permalänk

    Brock är väl det bästa vi sett i löven sen Sasjas tid.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: