Lucka 20. Bloggen utser veckans spelare

Förra veckan utsåg vi till sist ingen alls som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matchen och då mötet med serieledande Tingsryds AIF då vi vann med med 4-2.

20

Betydligt roligare den här veckan och då dessutom få fira med jul med en seger mot serieledarna i trunken, så klart skönt att få med sig det för laget och förhoppningsvis få känna lite julefrid.

Nu till de lirare vi valt, inte så oväntat de vi hade som bäst i tisdags och som vi skrev redan då otroligt mycket roligare att få välja de bästa bland de som var bra.. i bland har det tyvärr känts som vi tvingats räkna bakifrån för att till sist ha tre kvar. Inte alls lika roligt.

Följande var de vi valde efter Tingsryds-matchen:

#5 Rasmus Bengtsson (1:a gången)

Johan Löf / AXELLÖF

#5 Bengtsson in action mot TAIF Foto: AXELLÖF

Rasmus spelade faktiskt bara 50 sek mindre än självaste #57 Andersson i tisdags som normalt spelar otroligt mycket, just nu backen med näst mest speltid i ligan. Så här långt på sina 7 matcher i Löven har Rasmus noterats för 2 assist och -6 i det så viktiga plusminus. Nu senast vår klart stabilaste back och i Rasmus äntligen ett litet ankare även om det inte är vår fysiska försvarsgeneral.

#7 Brock Trotter (4:e gången)

Johan Löf / AXELLÖF

#7 Trotter in action mot TAIF Foto: AXELLÖF

Brock var mer fysisk än i någon match hittills (2 av våra 7) och det enda jag hade unnat honom var att tråckla in pucken då han gled fram majestätiskt i spel 5-4 som bara han kan och så när lurade Jönsson. Så här långt på sina 17 matcher i Löven har Brock noterats för 3 mål, 11 assist och -5 i det så viktiga plusminus. Brock är vår klarast lysande stjärna och även om poängskörden borde eller kunnat vara minst det dubbla har Brock det bästa poängsnittet så här långt.

#10 Jesper Thörnberg (3:e gången)

22645954690_499d8b1721_b

#10 Thörnberg jublar efter ett mål Arkivfoto: AXELLÖF

Ny kasse från Jesper senast och återigen bidragande i det fysiska spelet, Thörnberg har så här långt efter Lucas varit den forward som bidragit allra mest i det fysiska spelet. Så här långt på 28 matcher i Löven den här säsongen har Thörnberg noterats för 10 mål, 8 assist och -8 i det så viktiga plusminus. Jesper har verkligen kommit till sin rätt i Löven och har totalt noterats för x poäng (+) på totalt y matcher.

#19 William Quist (4:e gången)

Johan Löf / AXELLÖF

#19 Quist in action mot TAIF Foto: AXELLÖF

Två kassar från Wille (på två avslut!?) senast och nu börjar Nybro-sonen som möjlige var extra taggad inför Tingsryd på allvar börja blanda sig i den interna poängligan. Så här långt på 26 matcher i Löven den här säsongen har Quist noterats för 10 mål, 6 assist och+-0 i det så viktiga plusminus. William har återigen kommit till den nivå vi vet att han har, nu håller vi tummar och tår att ingen förkylning eller ovanlig åkomma försöker ställa till det. Superduon Kim-Wille vårt genomgående bästa offensiva hot under säsongen.

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: