Bloggen utser veckans spelare

Förra veckan utsåg vi #15 Pär Edblom, #19 William Quist och #22 Nicklas Johansson som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matcherna och då mötena med Almtuna 2-1 (straffar) och IK Pantern torsk 2-5.

#22 Nicklas Johansson (3:e gången)

Vi lägger karbonpapper på förra veckans motivering: Nicklas är förmodligen den som sliter mest i alla matcher året om. Han går till kontoret varje dag och hade han de facto haft en skrivbordstjänst hade han gått in i väggen för länge sedan. I en beskrivning av Nicke passar inte benämningar som ”I form” eller ”Het”. Nicke är Nicke, levererar alltid det som krävs av honom och det kommer ingen annan i närheten av.

I Stefan Anderssons frånvaro nu dessutom belönad med ett gult A på bröstet. Nicke har noterats för tre av våra 11 blockade skott i veckan samt två av våra 18 noterade tacklingar och snittade förra veckan 23 byten på dessa två matcher och är som vanligt otroligt nyttig.

23203062821_483904d72c_z

Nicke Johansson, lagets stora kämpe som aldrig gör en svag insats. Foto:AXELLÖF

#19 William Quist (3:e gången)

Nu när William verkligen kommit i gång efter sjukdomar och skador visar han att han är ett hot varje gång han har pucken. När han tar fart efter högerkanten går genast ett sorl i publiken och han noterades för två nya poäng under veckan. Som vi varit inne på i några inlägg är det duon #6 Karlsson och #19 Quist vi ska hoppas på just nu ifall vi ska vänta oss något framåt.

William satte i går snyggt första kassen och även om det inte var från ett uppställt PP alltid skönt att få trycka dit en puck i den spelformen snabbt, i går var det i vårt tredje PP men första i andra perioden.Johan Löf / AXELLÖF William Quist svarade för ett mycket vackert mål i gårdagens möte med Pantern. Foto:AXELLÖF

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

2 thoughts on “Bloggen utser veckans spelare

 • 7 december, 2015 kl. 21:02
  Permalänk

  Håller med, Nicke levererar match efter match!!

  Svar
 • 7 december, 2015 kl. 21:24
  Permalänk

  Ja man kan hålla med om Nicke J och Wille. Även Lucas, Kim, Thörna och kanske nån fler. Men Edblom har aldrig ens varit i närheten av godkänd. Senast hemma var han en säkerhetsrisk så fort han var på plan. Nej tack ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: