Bloggen utser veckans spelare

Förra veckan utsåg vi #7 Brock Trotter som ensam veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i matcherna och då mötena med IF Sundsvall Hockey 5-2 och i fredags då Mora IK 2-4.

Johan Löf / AXELLÖF

#6 Kim Karlsson återigen på listan över veckans Löv Arkivfoto: AXELLÖF

#6 Kim Karlsson (3:e gången)

Tre nya poäng i veckan och Kim hade riktigt roligt i onsdags mot Sundsvall Hockey även om han hade det lite tyngre på plan mot Mora IK i Smidjegraven Arena i fredags. Karlsson har ändå på slutet hållit den klart högsta nivån av våra fyra centrar och leder föredömligt vår för närvarande klart bästa lina.

Kim har just nu bäst plusminus av våra centrar, ligger tvåa i interna poängligan efter #28 Lukas Sandström och tekar allt jämt bland de bästa i ligan. Just nu ligger Kim på en finfin 6:e plats i tekningsligan med sina 57,26%.

Johan Löf / AXELLÖF

#34 Jon Palmebjörk tillbaka på plan och välkommen tillbaka på listan. Arkivfoto: AXELLÖF

#34 Jon Palmebjörk (1:a gången)

Ett nytt poäng i veckan och assisten till Lucas 2-0 i fredags mot Mora helt galet snygg. Totalt under veckan 32 byten men den energi och glädje som Jon nu visar räcker så långt och borde även definitivt räcka till en ordinarie tröja. Många hade säkert kunna tjura i hop men Jon visar nu upp ett härligt djävlar anamma och har dessutom höjt vårt PP väsentligt. Jon har även skjutit 3 skott på mål i dessa två matcher och snart sitter trissan igen.

Frågan är bara i vilken kedja han borde spela i, den första där ovan nämnde Kim huserar går så pass bra så den borde vara intakt så antingen med #15 Edblom eller med sin gamla radarpartner #74 Öhman. Fast det är en helt annan diskussion.

* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

One thought on “Bloggen utser veckans spelare

 • 22 november, 2015 kl. 19:32
  Permalänk

  Tycker Kim borde varit med varje vecka men så funkar det ju inte. Denna gång var han ju inget vidare mot Mora!
  Oftast ska det vara för nåt speciellt enligt er. Som Ekelunds 2 ass som jag fortf anser vara ren tillfällighet för han var bedrövlig.
  Palme var otroligt rolig att se igen, kanske borde bänka Edblom o se om det ger nån effekt. Jag höll på att slå sönder datorn 10 min in på 3e perioden mot Mora då han har friläge o hamnar ute i hörnet (utan avslut)
  Hoppas Emmerdahl håller sig skadefri nu för han har nog mycket att ge

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: