Veckans Löv

Förra veckan utsåg vi #47 Kevin Lindskoug allena som veckans Löv. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna vecka i mötena med IF Sundsvall Hockey (3-2), Mora IK (3-0), Asplöven HC (3-4) samt då senast Leksands IF (4-10).

Megazone

Johan Löf / AXELLÖF

Målvaktstränare Magnus ”Manko” Andersson. Arkivfoto: AXELLÖF

Magnus ”Manko” Andersson (1:a gången)

Helt givet att vi hedrar Manko med att komma in på listan över veckans Löv. Otroligt många har pratat fint och vackert efter hans på tok för tidiga bortgång, vi har även hört från några av hans vänner att den här säsongen var extra rolig. Även om det gick tungt på isen trivdes Manko väldigt bra med de övriga tränarna, killarna samt övriga runt laget. Han var även stolt och glad över att få vara en del i det gröngula teamet.

Vi hade förmånen att få träffa Manko vid några av lagets träningar och även om han alltid var språng och på väg så tog han sig tid att hälsa och surra lite. Vi han tyvärr bara göra en intervju med honom, HÄR en repris på den. Vila i frid!

#22 Nicklas Johansson (4:e gången)

Slitvargen #22 Johansson var den enda av spelarna som klev fram under veckan och kanske spelade sin allra bästa hockey för säsongen. Nicke är annars en otroligt lojal och hårt arbetande forward som vanligtvis mest får döda utvisningar, under veckan dessutom sex poäng via fem mål och en assist. Totalt under säsongen blev det 13 poäng (6+7) och Nicke slutade på -1 i den spelformen.

Johan Löf / AXELLÖF

#22 Nicklas Johansson klev verkligen fram under slutspurten Foto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Megazone* * *

Ja, det var iaf våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: