Bloggen utser veckan löv

Förra veckan utsåg vi Kevin Lindskoug allena som veckans Löv för andra veckan i rad. Nu till den eller de vi anser skött sig bäst denna veckas enda match, den mot Leksand där vi föll efter straffar med 2-3.

Megazone

#6 Kim Karlsson (4:e gången)

Kim var fram still den otäcka smällen Lövens klart bästa spelare. Han var i vanlig ordning ledande i den bästa linan för dagen, svarade för lagets första mål, spelade +1 och hade hela 66,67 % i tekningar.

24249338200_92c35efd95_b

#6 Kim Karlsson hämtar priset som Lövens första målskytt mot Leksand. Foto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

#19 William Quist (5:e gången)

Ytterligare en medlem i Lövens genomgående bästa kedja som i stort sett skapar press och lägen i varje byte. William fortsätter att vara ende som på riktigt kunde riva upp stora sår i motståndarförsvaret med sin fart. Wille svarade för en fin assist till Kim Karlssons 1-0 och träffade mål med fyra av fem skott.

Johan Löf / AXELLÖF

Wille jublar efter Kims 1-0 mot Leksand. Foto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

#5 Rasmus Bengtsson (2:a gången)

Rasmus stod som vanligt för en stabil insats där han med små medel gör det mesta rätt, allt från spelet utan puck till rejäla förstapass. Hade näst mest istid bland backarna med 24:07 och +1. Han var delaktig i den viktiga kvitteringsmålet i den tredje perioden och fick näst mest förtroende i förlängningen.

Johan Löf / AXELLÖF

Rasmus Bengtsson svarade för en stabil insats mot Leksand. Foto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Bingo-Micke (1:a gången)

Vi skrev ju tidigare i dag (länk) om att Löven blev länsmästare i bingolotter under 2015 och passade då även på att uppmärksamma Bingo-Micke för sina 24 år som mer eller mindre professionell lott-säljare bl.a. utanför MVG, numer inne i gallerian och i samband med Björklövens hemmamatcher i T3 Center.

Vad vore då mer passande än att plussa de utsedda spelarna med Bingo-Micke som ett litet hedersomnämnande med tanke på att vi under veckan fick resultatet och sedan då det fina tillskottet på 458 000 kr till Björklövens ungdomsverksamhet? Vad tycker då Mikael själv om att nämnas i detta sammanhang? – Tackar, det är ju roligt. Sedan tror jag ingen skulle vilja se mig åka skridskor för det har jag aldrig kunnat.

Alla behöver inte kunna åka skridskor och alla behöver inte lira i första femman i laget heller, i en förening och stor organisation som Björklöven finns det så många som gör otroligt mycket i det tysta. Nu ville vi idag iaf uppmärksamma Bingo-Micke för de 24 åren, bra jobbat Mikael!

Megazone* * *

Ja, det var våra tankar.. vem eller vilka tycker du själv utmärkt sig den gångna veckan och varför? Skriv gärna en kommentar då fältet som vanligt är fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: