Bloggen tippar kvartar

Fotbolls-VM fortsätter i dag och efter det att Frankrike numer kvalificerat sig som det första av de fyra lagen i semin ska det bli intressant att följa fortsättningen. Sedan var ju bloggen inte så fel ute med sin fyrling senast, visst tar du rygg denna gång?

Tipset inför kvartsfinalerna var bl.a följande: ”Utifrån ovanstående odds skulle fyrlingen Uruguay, Belgien, i kombination med oavgjort mellan både Sverige och Schweiz samt i mötet Colombia och England innebära att varje hundring var värd ca 3 700 kr. Sannerligen inte illa.”

Nu gick ju Sverige än bättre än väntat och även om krysset hade gett bra så blev fyrlingen än mer värd ifall du vågade sätta Sverige som segrare. Men tre i övrigt väldigt bra tips.

Dagens återstående match:

Brasilien vs Belgien (kl. 20:00 på TV 4, C More Fotboll samt streamas på C More)

Lördagens matcher:

Sverige vs England (kl. 16:00 på SVT 1, SVT play samt streamas på C More)

Ryssland vs Kroatien (kl. 20:00 SVT 1, SVT play samt streamas på C More)

 

Löven4Evers tips inför dessa matcher:

Under dessa matcher lär säkert två avgöras på övertid eller straffar, det finns tre på förhand favoriter i Brasilien, England och Kroatien. Någon eller kanske max två av dessa lär hålla, men vars tror vi det skrälla?

Om en timme förväntar iaf jag mig en rätt jämn match, Belgien kom undan med blotta förskräckelsen senast och lär vara mer taggade denna gång. Jag tror första mötet blir väldigt jämnt, inte alls förvånad om det går till övertid.

I morgon sedan vårt underbara blågula gäng som när det klaffar får en hel nation att likt hur Stenmark stannade Sverige förr i tiden, sällan man ser så mycket gult som när Sverige spelar bra och även går långt i ett fotbolls VM. England tror som vanligt de är världsmästare men allt är möjligt, tidigare matcher har jag hellre hållit ner förväntningarna för att om möjligt bli positivt överraskad. Numer vet jag bättre och laget kan definitivt avancera till minst semi.

Jag ser framför mig en väldigt jämn batalj, känns som vi statistiskt har et övertag mot England. En jämn match och oavgjort efter 90 min är känslan.

Till sist sedan då ett hemmalag med ett förväntat rätt skapligt stöd, de stred heroiskt senast mot Spanien och det lär de säkert göra i morgon med. På något sätt är känslan att sagan kan ta slut i morgon och därför tror jag att Kroatien är den av dessa favoriter som möjligen kommer att hålla. Men även detta möte väldigt öppet.

Dagens återstående match:

Brasilien vs Belgien, X
Odds: 3,43

I morgon lördag:

Sverige vs England, X
Odds: 3,15

Ryssland vs Kroatien, 2
Odds: 2,27

Utifrån ovanstående odds skulle trippeln innebära att varje hundring var värd ca 2 453 kr. Sannerligen inte så illa i dessa semestertider.

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti kan du så klart göra det genom att boka biljett genom att klicka på bilden nedan.

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på vårt tips inför dagens och resterande kvartsfinaler? Fältet som vanligt rätt fritt, men skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: