Bloggen tippar kvällens matcher

Även om vår gröngula silly season inletts mer med spelartapp så rullar säsongen fortfarande på för några av lagen. Bloggen tänkte bjuda på sina tankar inför kvällens matcher.

Nu börjar det sannerligen dra ihop sig för vilka två lag som tar de två sista platserna till kommande säsong i förarsätet VIK Västerås poängen före Västerviks IK, HÄR hittar du förresten aktuell tabell.

*

Kvalserien HockeyAllsvenskan (match 9, tot. 10 omgångar)

VIK Västerås HK vs IF Troja/Ljungby

Västerås som i förra säsongen fick kvala lite snöpligt kan vid poäng i kväll säkra kontrakt för kommande säsong. Inte lika roligt för nykomlingen Troja/Ljungby som alltså har hela sex poäng och tre mål upp till Västervik på andra plats. Rent teoretiskt skulle det nog kunna gå vägen för Troja att hålla sig kvar men då ska sannerligen hockeygudarna vara på deras sida. Västerås nollade senast Hudding och Troja/Ljungby föll hemma mot Borlänge på övertid. Jag tror Västerås säkrar avancemang redan i kväll.

Löven4Ever tippar 1

Huddinge IK vs Piteå HC

Huddinge som senast föll stort mot Västerås är fortfarande med i racet men likt för Troja/Ljungby talar det allra mesta för HockeyEttan även nästa säsong, frågan är om inte det är rätt nivå för den klubben. Gästande Piteå som senast luggade Västervik på poäng hemma vill nog gärna avsluta så snyggt som möjligt, det troliga är väl att Huddinge vinner men ska man lika gärna lira på den här matchen så kan väl oavgjort eller bortaseger vara så mycket roligare.

Löven4Ever tippar x

Borlänge HF vs Västerviks IK

Borlänge som senast slog Troja/Ljungby borta på övertid kan genom att slå Västervik i kväll se serien leva ända in till sista omgången. Man är ett erkänt starkt hemmalag och formen rätt hygglig med två segrar på de tre senaste men då gästerna kontrar med fyra segrar på de fem senaste är det ändå en rätt oviss drabbning. Västervik borde genom sin säsong i den högre HockeyAllsvenskan plocka alla tre poängen, men magkänslan säger att Borlänge minst tar detta till övertid.

Löven4Ever tippar x

* * *

Bloggens tips inför i dag?

Dagens spel:

VIK Västerås HK vs IF Troja/Ljungby 1
Borlänge HF vs Västerviks IK x

Odds: 8,79

*

Dagens chansspel:

VIK Västerås HK vs IF Troja/Ljungby 1
Hudding IK vs Piteå HC x
Borlänge HF vs Västerviks IK > 5,5 mål

Odds: 16,96

* * *

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på våra tips inför dagens match? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in kvällens odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Är ni på jakt efter de bästa oddsen på Kvalet till HockeyAllsvenskan, Direktkvalet till eller kanske själva slutspelet i SHL? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: