Bloggen tippar brons- & finalmatchen

Fotbolls-VM fortsätter i dag och inför morgondagens final mellan Frankrike och Kroatien är det i dag dags för bronsmatchen mellan Belgien och England.

Enligt oddsen från Coolbet blir det Belgien som i dag lägger beslag på bronset och Frankrike som i morgon får höja bucklan och efter turneringen kan titulera sig världsmästare.

Dagens bronsmatch:

Belgien vs England (kl. 16:00 på TV 4, C More Live samt streamas på C More)

Morgondagens final:

Frankrike vs Kroatien (kl. 17:00 på SVT 1, SVT play samt streamas på C More)

Löven4Evers tips inför dessa matcher:

Bloggens tips inför semifinalerna inte så illa då Frankrike vann med uddamålet mot Belgien och Kroatien och England kryssade som vi inför förutspådde. Alltid svårt att se vilket lag som har mest energi och bäst fokus på bronsmatchen i eftermiddag och även om de både så klart hellre spelat i morgon söndag så handlar matchen ändå om ett brons och då även en medalj man kan vinna.

Jag hoppas och tror att det inför turneringen tredjerankade Belgien (enligt FIFA) fixar medaljen och placerar England snöpligt utanför medalj. Dock en rätt jämn match att vänta. Möjligen att det kan komma att bli en lite mer öppen tillställning, hellre gasa och mer mål framåt än att främst värna det egna målet.

I morgon tror jag däremot det kommer bli tight och tillknäppt, på papperet är så klart Frankrike (7:a enligt FIFA) klart överlägsna det 20:e rankade Kroatien. Oddsen är även de på Frankrikes sida då Coolbet ger dem knappt 49% chans till seger. För egen del både tror och hoppas jag att Kroatien har större chans än vad oddsen antyder. Jag tippar 1-1 och att finalen avgörs först på antingen övertid eller straffar.

Dagens match:

Belgien vs England, 1
Odds: 2,28

Mer än 3,5 mål
Odds: 2,42

I morgon:

Frankrike vs Kroatien, x
Odds: 3,25

Frankrike vs Kroatien, 1-1
Odds: 7,00

Utifrån ovanstående odds skulle dubbeln med en målrik bronsmatch och 1-1 i finalen innebära att varje hundring var värd 1 694 kr. Sannerligen inte så illa i dessa semestertider.

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på vårt tips inför helgens två avslutande matcher? Fältet som vanligt rätt fritt, men skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: