Blixt: – Pratar bara när något är klart.

 Björklövens lag ser ju helt klart intressant ut, men haltar betänkligt i de olika lagdelarna. Målvaktssidan ser bra ut och så även forwardsbesättningen. Backsidan ser dock i ärligste namn allt för orutinerat ut och en rejäl back för förstafemman önskas från många håll.  Det florerar även rykten om att något är på G. Därför kollande bloggen läget med sportchefen Jimmy Blixt. Utan att säga någonting alls, så tror jag han sa en hel del: – Jag pratar bara när någonting är klart.

Hur tolkar du den kommentaren? 

+++

 Kollade läget med några spelare efter segernmatchen mot Teg igår. – Känns bra att visa vilka som sheriffer i stan… sen var det väl ingen världsmatch i sig. vi knyter väl ihop säcken iaf.. det är positivt efter en horribel start. När det gäller den första perioden var det nog överladd från deras sida kombinerat med svullskalle från vår sida… dom är ett bra lag så vi kan inte direkt gå ut och åka på en skridsko där, vi ska vara glada att vi fick med 1-1. Det finns inte en chans att vi viker ner oss i ett derby, även om det är en träningsmatch. Vi ska vara stört bäst och vackrast. (Daniel Palmebjörk)

– Nja va väl ingen jättebra match, spelade bra i andra perioden, kan vi spela så en hel match kommer det bli bra. (Fredrik Eriksson)

– Känns väl sådär.. vi uppträder stundtals som ett juniorlag! Fanns några saker att ta med sig iaf men är ju alldeles för dåligt som lag! Vi måste börja enklare! Samtidigt är jag är inte det minsta orolig! Tror stenhårt på den här truppen! Kommer bli betydligt bättre än vi var i fjol! (Linus Boström)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: