Bli´re nån ny spejlare, eller?

Arto sa följande angående nyförvärv i fredagens artikel i VK om Mattias Wennerberg:

– Jag har tid under dagen i morgon att titta lite närmare på ett par namn vi har diskuterat, sedan ska vi sätta oss ned och diskutera dessa när vi återsamlas på söndag.

Man är givetvis grymt intresserad av vad denna diskussion mynnade ut i. Sedan kan jag bara inte låta bli att märka ord och kanske ÄR det ingenting, men jag funderar över följande formulering: –Jag har tid under dagen i morgon… Det låter ungefär som om han har en lucka mellan tvättiden kl. 12.00 och middagen med grannarna kl. 17.00. Vill man ta in nytt folk så måste det väl jobba på det 24-7? Låter så jäkla halvhjärtat att man på något sätt schmatlägger eventuella nyförvärv. Kanske är det bara jag som märker ord, men det var min spontana reaktion när jag läste det. Något som tolkat det på annat sätt?

0 thoughts on “Bli´re nån ny spejlare, eller?

  • 25 januari, 2010 kl. 19:26
    Permalänk

    ”så måste DET väl jobba på det”, ”NÅGOT som tolkat det”? Sorry, men ska man märka ord bör man kolla över sina egna ord. Med det sagt håller jag dock med dig till fullo om att det var ett dåligt ordval. 🙂

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: