-Blir totalt utblåsta av kurvan från Ume!

I dag vankas det derby nere i Örnsköldsvik inför ett fullsatt Fjällräven Center. Det finns en som ju tveklöst gjort det häftigaste målet där nere lagen emellan. Vi snackar ju förstås om Kim Karlsson och hans 3-3 mål mot MODO säsongen 16/17 och vi passade på att känna av läget med Kimpan, alias Kongo.

Eat this, MODO-fans.

Ditt minne av målet och känslorna efteråt? -Fantastisk känsla givetvis, riktigt skön kasse och dessutom vända 3-0 till 3-3 och få hänga den köket nere vid kurvan, det är så jävla vackert.


Kan dom känslorna komma tillbaka i dagar som dessa när media skriver spaltmeter om ett nytt derby? -Definitivt, men mer en fin känsla av tacksamhet och stolthet att jag fick spela så länge som jag fick med löven och även spela och struta i dom stora matcherna.

Den matchen betecknade ju som ”Invasionen” med ett par tusen lövare på plats och nu pratas om minst lika mycket, om inte mer. Hur minns du publiken i den matchen? – Overkligt bra, Modo firade Skröder och hade bra tryck från sin sida, men blir totalt utblåsta av kurvan från Ume. Överkörning!

Du la ju av med hockeyn rätt tidigt efter säsongen 18/18, bara 29 år ung. Var det rätt beslut? -Helt rätt!

Det har aldrig funnits sug att ”starta om”? -Nej!

Du fyllde förresten 30 år härom veckan. Hur var det? – Fick en snusdosa av mina söner och Frida på sängen, det tyckte jag va otroligt vackert.

Vad gör du nu för tiden? -Säljer kaffe och varuautomatlösningar till företag.

Du har tidigare pratat om att den dagen du lägger av ska du njuta på läktaren typ. Hinner du med att se lövens matcher som tvåbarnsfar -Absolut, ser de flesta matcherna med nära och kära. Ren och skär njutning.

Hur tror du derbyt slutar? -Modo har varvat igång och jag tror det blir en tight historia. Löven vinner med uddamålet, dom känns förbannat trygga med sig själv just nu!

***

Vem Kim lallar puck med härnäst låter vi vara osagt, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “-Blir totalt utblåsta av kurvan från Ume!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: