Blir det 5-6 igen?

Vid bägge mötena ifjol i Nobelhallen slutade ju med Björklövenseger med 5-6 i matcher som kort och gott kan beskrivas som helt vansinniga om du frågar mig.Vid bägge tillfällena så stod björklöven för imponerande vändningar. Vid första mötet, i den 21 omgången möttes man då BIK låg på 13:e plats och Löven på 11:e plats. BIK ledde med 4-2 efter två perioder, men vi kom tillbaka till 4-4 för att sen släppa in ett mål för att sen kvittera till 5-5 med ynka 14 sekunder kvar att spela. Det var då skadade lagkaptenen Martin Thelander slängde den berömda stolen genom ett fönster på pressläktaren. Stefan Andersson avgjorde sen i förlängningen. Se stats från matchen HÄR.

Den andra mötet i Nobelhallen var i omgång 47 mellan ett BIK på en femte plats och Löven på en sjunde. Även här hade BIK ledningen i slutet där man faktiskt gjorde 5-4 målet 18.23 in i den tredje perioden, men där vi återigen luggade BIK på poäng när Stefan Öhman kvitterade med ynka 17 sekunder kvar den gången. Det var för övrigt hans fjärde mål i matchen. Mark Hurtubise avgjordes en i förlängningen. Se stats från matchen HÄR.

Johan Löf / AXELLÖFFår vi se nya mål från lagkapten Stefan Öhman ikväll? Foto: AXELLÖF

Min tanke med det här inlägget var egentligen bara skapa tagg genom att plocka upp highlightsen från hockeyallsvenskan.se, men har tyvärr inte lyckats hitta åt dom och misstänker att man tråkigt nog rensat sidan. Om någon hittar dom, tipsa gärna.

Hur tror ni kvällens match slutar?

Sen passar ni på att slänga in ett löventips och det gör ni via den här LÄNKEN. Har ni tipsbrist, meddela dagens resultat via mail och gör klart innan nedsläpp på torsdag.

2 thoughts on “Blir det 5-6 igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: