Bli medlem och gå på det extra årsmötet!

Redan i samband med detta inlägg (länk) och att Jonas Grundström inte erbjöds någon förlängning i styrelsen skrev jag bl.a. följande i inlägget:
”Känns ärligt som en stor förlust för Björklöven, vid tillfälle får vi väl även kolla hur valberedningen tänkte och deras tankar kring deras egna förslag. Men, det var ändå ”bara” deras förslag och medlemmarna som sedan röstade. Det är kanske i den änden man ska börja, det första är då att vara medlem i Björklöven och därefter tillvara ta sin rätt att rösta på årsmötet. En tanke bara..”
Supporterklubben Green Devils skrev nyligen följande (länk) på sin hemsida: Vi har varit i kontakt med Björklöven som bekräftat att alla som har blivit medlem och betalat sin medlemsavgift innan det extrainsatta årsmötet är röstberättigade på mötet. Vi uppmanar våra medlemmar att också lösa medlemskap i Björklöven och gå på mötet för att göra sin röst hörd. * Det här innebär då att även nya gröngula medlemmar ges möjlighet att ta sitt ansvar för klubben och för klubbens framtid. Ännu vet vi inte mer än att det extra årsmötet ska hållas vecka 34, men är du inte medlem och vill bli det så har du länken HÄR. Hjälp gärna siten Löven4Ever att sprida detta budskap, även nya medlemmar ges alltså möjlighet att dels gå på det extra årsmötet men även alltså rösträtt gällande framtida styrelse utifrån det GD publicerat. Tidigare var rätt många kritiska till ex.vis Erik Andersson som föreslogs till styrelsen, men det är bara som medlem man kan påverka även om det alltid är lätt att tycka till. Men det första är då att bli medlem i Björklöven och därefter tillvara ta sin rätt att rösta på det nu utlysta extra årsmötet. Hjälp oss gärna sprida detta så vitt och brett som möjligt.. * Siten Löven4Ever vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.
* * * Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.
Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: