Bjurö får chansen direkt!

Laget är släppt och så här ser Björklöven lag ut ikväll när man kl 19.00 i T3 Center tar sig av säsongens överraskning Tingsryds AIF. En annan liten överraskning är att Jonathan Bjurö tar platsen mellan stolparna.

Kvällens laguppställning:

Målvakter:

#33 Jonatan Bjurö – (#47 Kevin Lindskoug)

1:a femman

#57 Stefan Andersson – # 32 Rasmus Edström, #7 Brock Trotter – #74 Stefan Öhman – #90 Alex Hutchings

2:a femman

#86 Tommy Wargh– # 16 Lukas Ekeståhl-Jonsson, #54 Felix Maegaard-Scheel – 15 Pär Edblom – #19 William Quist

3:e femman

#8 Kalle Ekelund – #24 Mike Banwell, #10 Jesper Thörnberg – #6 Kim Karlsson – #28 Lucas Sandström

4:e linan

#22 Nicklas Johansson – #26 Victor Ekeståhl-Jonsson – #11 Gustav Grundström

Extraspelare

#40 Samuel Lundberg, #34 Jon Palmebjörk

 

Följande ger tränare Tommy Jonsson som motivering bakom målvaktsvalet.- När vi tar ut laget så väger vi in flera aspekter och ibland handlar det inte enbart om prestationer på isen utan det finns flera faktorer vi tar hänsyn till. I vårt lag finns en värdegrund att förhålla sig till och den gäller samtliga såsom ledare och spelare oavsett erfarenheter, prestationer, meriter och ålder. Det är förklaringen till valet, samt att Jonatan är en duktig målvakt.

 

Johan Löf / AXELLÖF

Jonathan Bjurö får debutera direkt i Löventröjan. Foto:AXELLÖF

12 thoughts on “Bjurö får chansen direkt!

 • 6 november, 2015 kl. 13:46
  Permalänk

  Ett märkligt uttalande tycker jag.
  Har Kevin gjort något olämpligt så tar man det internt.
  Detta leder bara till spekulationer.
  Förmodligen ligger det andra aspekter i detta också.
  Man vill ge Bjurö chansen och visa honom att Björklöven är ett alternativ på lång sikt för honom och inte bara kortsiktigt.

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 13:46
  Permalänk

  Fingers crossed att det inte ar nat tjafs mellan Kevin och spelare/coach…Lindskoug i toppform bade mentalt o fysiskt ar livsviktigt om vi skall kunna ta oss upp ur botten träsket !!!!

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 13:57
  Permalänk

  Ett konstigt beslut att i en måstematch sätta in ett korttidslån som inte spelar ”helhjärtat” för löven OM det inte är så att Kevin bett om att inte stå (vilket är hyfsat osannolikt). Det kan ju också vara så att Jonsson vet att det kommer bli ett långtidslån….eller att Jonsson/Lindskoug riktigt kommer överens. Detsamma som Jonsson/Palmebjörk.
  Många spekulationer blir det i alla fall.

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 14:16
  Permalänk

  Kanske för att visa Bjurö att Björklöven menar allvar med att de vill ha honom och på så sätt få Bjurö att vilja vara kvar här uppe vilket sätter löven i ett förhandlingsläge gentemot Modo om ett långtidslån. Jag tror på detta med att skicka signaler..
  Men jag är väl Naivt överanalytisk.

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 14:37
  Permalänk

  Helt rätt att peta Kevin, beter man sig som att man är kung och bättre än alla sina lagkamrater. Gnäller som en 5-åring som tappat sin glass varje gång man släpper in ett mål så bidrar man bara till en dålig stämning i gruppen. Jonathan Bjurö är garanterat tänkt att ersätta Kevin i det långa loppet, byt rakt av. En målvakt som påverkar gruppen negativt och skapar friktion i gruppen är inget att ha, oavsett om han räddar 10 mål per säsong åt laget.

  Svar
  • 6 november, 2015 kl. 15:16
   Permalänk

   För att kalla sig själv ”Läktarcoachen” är du inte mycket till coach. Du får nog ta och skilja mellan ditt personliga agg mot vår skånske guldklimp och den verklighet som pågår utanför din halldörr. En Kevin i form ÄR bättre än resten av truppen, tillsammans, och det är väl inte så konstigt att han vet om det. Det har ju om inte annat märkts av på slutet när 88% av truppen spelar som skadeskjutna svamprötter.

   Jag vet inte vem jag ska tro på när samtliga VIK- och MODO-fans unisont sågar Bjurö och skrattar åt vår värvning/inlåning. Kombinerat med att han har NOLL gröngult klubbhjärta känns väl ”byt-rakt-av”-rekommendationen något drastisk. Eller?

   Sedan säger du; ”oavsett om han (Kevin) räddar 10 mål per säsong åt laget”… är du född igår? Lägg på en nolla så har du en mer verklighetsförankrad analys!

   Svar
 • 6 november, 2015 kl. 14:47
  Permalänk

  Helt rätt. Ingen spelare är större än klubben och Kevins egotrippade agerande på slutet ska förstås få konsekvenser. Känns som att han tycker sig lite bättre än alla andra och de sabbar för honom och hans chanser till SHL.kontrakt. Kanske ska påminnas om att det är en lagsport. Men jag kan ha fel.

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 15:02
  Permalänk

  Vi får hoppas att det är rätt beslut för den här matchen får vi inte förlora. Om vi vinner ikväll så kommer vi nog att möta ett ganska tröttkört Tingsryd på tidag då de ju har match mot AIK på söndag. En garanterat jobbig historia som vi, med ett par lediga dagar böe kunna utnyttja. Om det blir förlust ikväll så vågar jag inte tänka på vad spelarna kommer att fundera över under lördag/söndag.

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 17:59
  Permalänk

  Ni som sågar Kevin kan ju inte ha idrottat själv eller ha en susning om sporten, ni sitter väl på läktarn och myser nu när ni blev av med Waltin och löven kör Rasmus Edström stilen bara mys och soft på både träning och match. Tappar vi Lindskoug finns de ingen vinnarskalle kvar, Nicke å Thörna dom enda med lite vilja kvar isf. Stefan Andersson gör indian på indian och har sämst plus/minus -6 trots att han spelar alla pp men där är tyst med kritiken, Självklart att Kevin blir frustrerad när de upprepats match efter match i 18 jävla omgångar…

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 18:14
  Permalänk

  Olle,

  Bjurö var grymt bra i VIK förra säsongen! Det var därför Modo värvade honom. Alla VIK-fans som jag känner tycker att han borde varit förstemålvakt.

  Svar
 • 6 november, 2015 kl. 18:25
  Permalänk

  En liten tanke jag får och vill ventilera är, Varför släppte Rögle Kevin? Var han för dyr eller för grinig eller rent av för dålig för ett SHL satsande lag. Kanske något utanför isen som spelade in, någon som vet???

  Svar
  • 6 november, 2015 kl. 18:46
   Permalänk

   Dom släppte honom för att han var ”För Dyr”. Då med en lön som är under vad många har som kommenterar här. Löven ville ha en kamp om vem som skulle stå, det ville inte Rögle, där visste man inte om man skulle värva in någon framför Kevin.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: