Bjudgodis

Kollade in målen från gårdagens match och obekräftade rykten gör gällande att en storsäljare i godisbutiken var påsen till höger och vi får hoppas att det blir ett riktigt samlarobjekt och att den aldrig ser dagens ljus igen.

Nästan tur för "någon", vi kan kalla honom för Mållgan, att inte hela sekvensen innan första baklängesmålet finns med för hela laget verkar ju byta och Mållgan dräller med pucken.

Agerandet vid andra målet för ju tankarna till killarna som brukar lira i andra pausen. Maken till pucktittade har man väl aldrig sett? Det är Charmigt nät man är åtta år gammal, men vid 25?

Droppen till 2-4 är ju nästan magisk..om den sker vid offensiv blå och till lagkamrat och hur är egentligen målvakten placerad vid skottet?

Hur förvirrat är boxen vid 2-5? Återigen är åttaåringen tillbaka. Nä, vi får verkligen hoppas att detta bara var ett rejält uttryck av tristess inför det som komma skall. Det tror jag. Det måste jag tro. Finns inget annat.

Se alla målen här nedan och bilda dig en egen uppfattning.

0 thoughts on “Bjudgodis

 • 6 december, 2010 kl. 21:26
  Permalänk

  Situationen vid andra målet uppstår därför att nr18 släpper sin sida och sin spelare (som han rimligen måste ha sett) och går på den puckförande. Hans backkollega nr4 är dock på plats så det finns vad man kan se ingen anledning att göra så. Istället för att jobba hem efter misstaget så glider han bara ner och tar inte bort den andra spelaren heller.

  Samma nr18 slarvar sedan och ger bort 4-2. Istället för att vända hem och slå en ordentlig passning ska han lägga den bakom ryggen. Två matchavgörande missar?

  Hoppas han fick bra betalt 🙂

  Svar
 • 6 december, 2010 kl. 22:49
  Permalänk

  Svar till Migrus (2010-12-06 21:26)
  Exakt. Vad tror du jag syftade på? Däremot vill jag inte utmåla en syndabock eftersom det på senaste tiden begåtts så många individuella misstag, men bara de som leder till mål som skärskådas i detalj. Många underpresterar just nu. Så enkelt är det.Varför? Det kan bara spelarna själva svara på.

  Svar
 • 7 december, 2010 kl. 08:34
  Permalänk

  Det tycks ha varit rejäla svängdörrar när förstakedjan var inne på isen. Både framåt och bakåt.

  Svar
 • 8 december, 2010 kl. 08:29
  Permalänk

  Svar till Hasse (2010-12-07 08:34)
  Ja, riktig kalssisk Hawaii-hockey. Tråkigt för Joni som kunnat göra sju mål och ändå inte få bli matchvinnare.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: