Bjud på en signerad Messy Jonsson!

Nu har ni chansen att bjuda på ett signerat och inramat foto i A3 på Björklövens assisterande lagkapten #33 Marcus ”Messy” Jonsson. Precis som tidigare är det i samarbete med AXELLÖF och sedan skänker vi överskottet till insamlingen för den gröngule Supporterspelaren 17/18.

Efter det signerade fotot på #18 Axel Ottosson (finfina 2 500 kr) kör vi nu vidare och denna gång blir det alltså ett signerat och inramat foto på #33 Marcus Jonsson direkt efter den sanslösa, men samtidigt så befriande kvällen när säsongen skulle avgöras i säsongens sista match mot VIK Västerås.

Tidigare har auktionerna körts via Tradera, men den här auktionen blir lite annorlunda eftersom vi dels kommer ta emot bud direkt via bloggen som kommentarer, men även rent fysiskt i samband med matchen mot Luleå i morgon torsdag.

Tanken är att auktionen ska ske på följande sätt:

 • Alla bud till bloggen inför och under matchen fram t.o.m. andra periodpausen kan lämnas som en kommentar på detta inlägg, där uppgifter om aktuellt bud (i kr) samt kontaktuppgifter (mail/telefonnr) skall framgå.
 • Bloggen kommer även ta emot bud inför matchen, samt under första och andra pausen direkt i T3 Center. Vi kommer att ha ett bord utanför souvenirshopen där vi hela tiden kommer uppdatera med aktuellt bästa bud.
 • För att även ni som inte är på plats i T3 Center hela tiden ska veta vilket som är det högsta aktuella budet kommer vi uppdatera via kommentarer fram till dess att auktionen avslutas.
 • Auktionen pågår fram till slutet av andra periodpausen, sedan kommer högsta bud och vinnaren av tavlan att presenteras under den tredje perioden. Bästa budet kommer även att presenteras på bloggen.
 • Om bästa bud lämnas rent fysiskt på plats i T3 Center ska budet helst kunna betalas direkt på plats (kontant, swish etc.) innan tavlan kan överlämnas. Saknas mobila ekonomiska lösningar så löser vi förstås det. Om vinnande bud lämnas som kommentar på bloggen, ska betalning göras senast fredag 25 augusti innan vi skickar eller lämnar över tavlan.

* * *

Supporterspelaren 17/18 har insamling i samband med matchen mot Luleå kommer vi även att ha en insamlingsbössa på vårt bord och samtidigt hjälpa till med insamlingen medan auktionen pågår.

Björklöven kommer dessutom att ha ett bord intill vårt bord, där de kommer sälja souvenirer så det finns flera anledningar att titta förbi oss i samband med Luleå-matchen.

* * *

Då kan budgivningen börja, vem lägger det första och framför allt det allra högsta budet??

Kommentaren ska alltså innehålla bud i kr samt kontaktuppgifter i form av mail/telefonnr och lämnas senast under andra periodpausen i mötet med Luleå HF torsdag den 24 augusti.

6 thoughts on “Bjud på en signerad Messy Jonsson!

 • 23 augusti, 2017 kl. 13:38
  Permalänk

  Är det många biljetter sålda till matchen?

  Svar
  • 23 augusti, 2017 kl. 14:23
   Permalänk

   2032 biljetter i dagsläget

   Svar
 • 23 augusti, 2017 kl. 17:36
  Permalänk

  När kommer alla pengar ni dragit ihop läggas in?

  Svar
  • 23 augusti, 2017 kl. 17:52
   Permalänk

   När vi känner att våra idéer sinat. Då kommer en kappsäck full med pengar.;) Nä, skämt och sido förmodligen i september någon gång.

   Svar
 • 23 augusti, 2017 kl. 21:36
  Permalänk

  Ni gör ett kanonbra jobb!!

  Svar
  • 23 augusti, 2017 kl. 22:13
   Permalänk

   Vi kämpar på Ola och hjälper mer än gärna Supporterspelaren 17/18!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: