Björn går i ide…

..men var lugn alla informationstörstande Lövenfans, utan att lova för mycket tror vi nämligen att VK har en idé. (hi hi) Ingen har nog längre missat att Forsgren gjort ett bloggstopp för att bl.a resa lite. Snacket har gått en tid och vi ville väl inte riktigt tro på till en början i och med VK:s stora Lövensatsning.

Innan vi bestämde oss för att flytta vår blogg, från en mer undanskymd roll och något färre läsare, till VK vägde vi så klart in att de hade för avsikt att göra en rejäl satsning. VK har så klart sett aktiviteten på Björns blogg med bl.a. kommantarer och de vet sedan tidigare att Löven är intressant och väcker både engagemang och känslor. Med det som bakgrund föddes idén på en egen sida med intervjuer, rörliga bilder från matcher etc.

Vi fick en förfrågan att flytta vår blogg då de gärna såg ytterligare en dimension med lite tankar och reflektioner från några supportrar. Vi har aldrig sett oss som en seriös konkurrent eller någon som försöker göra samma sak som Forsgren och Westman gör/gjort. Det är inte heller möjligt när vi skriver lite på fritiden när både jobb och andra sysslor är gjorda. Se oss däremot gärna som ett komplement och ni får mer än gärna lämna kommentarer eller skicka meddelande ifall ni har tips på uppslag eller ämnen ni önskar vi ska ta upp.

Vi vill gärna att bloggen ska vara så levande som möjligt och hoppas så klart på er hjälp för att lyckas med det, en förhoppning och tro som vi hade var att det skulle vara möjligt i och med portalbytet till vk.se.

+++

Vad gäller ev idé kommer säkert VK att presentera någon form av lösning framöver. När vi frågade kring Björns framtid för några veckor sedan, så bekräftade de vad vi hört men att de självfallet hade för avsikt att fortsätta med den oerhört populära Lövenbloggen. Det kommer säkert nåt form av besked snart..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: