Björklövens assisterande tränare klar

Löven4Ever har tidigare skrivit om att Björklöven närmar sig en assisterande tränare.

Nu har denne presenterats och de t blir Kirunas tidigare tränare Robert Lahti som kommer assistera Hans Wallson.

Robert kommer närmast från jobbet som huvudtränare för HockeyEttanlaget Kiruna IF där han varit tränare i tre säsonger. Enligt uppgifter till Löven4Ever ska han vara en väldigt bra analytiker och bör därmed passa väldigt bra in i den redan befintliga ledarstaben.

-Det här är ett jättespännande och ärofyllt uppdrag. Björklöven är en anrik klubb och detta känns roligt på alla sätt och vis. Det är bara positiva tongångar när man får det här erbjudandet. Jag har både spelat ihop med Hans Wallson och haft honom som tränare. Vi har hållt kontakten och jag vet vad han vill spela för ishockey och jag köper den biten fullt ut. Det är likadant med Per Kenttä och den uppfattning jag har om honom. Vi är överens om det sätt vi vill vara och verka som lag, säger Robert Lahti till Björklövens hemsida.

Kontraktet med Robert Lahti är skrivet på 2+1 år.

Vi säger välkommen till Umeå och Björklöven, Robert!

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Björklövens assisterande tränare klar

  • 12 juni, 2020 kl. 11:06
    Permalänk

    Jag tror att det kommer bli en trevlig hockey i höst och i vinter med Hans och Robert i båset. Dem verkar ha samma syn på hur hockey ska spelas.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: