Björklöven utmanar dig

I och med gårdagens besked om spel inför tomma läktare har Björklöven skapat en utmaning om ett rekord just du kan bli delaktig i.

– Eftersom vi inte har någon publikbegränsning, och eftersom allt är upp och ner i dessa virustider, gör vi något som vi aldrig gjort förut. Varför inte utöka biljettantalet och sikta på att sätta ett nytt rejält klubbrekord i biljettförsäljning? Vi vill nå drömgränsen 10 000 sålda biljetter på lördag, säger Anders Blomberg, vd.

Gör som vi Löven4Ever redan gjort, in och köp biljett till lördagens match och se till att vi får ett grymt, om än fiktivt publikrekord. Läs mer hur du gör HÄR.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

3 thoughts on “Björklöven utmanar dig

 • 12 mars, 2020 kl. 12:01
  Permalänk

  Kanon! Blev några biljetter från ett söderlöv!

  Svar
 • 12 mars, 2020 kl. 18:33
  Permalänk

  Har som söder lövare i Kungsbacka redan bidragit för lördag och jag vill uppmana alla andra umebor i förskingringen att göra likadant.
  Björklöven 4 eget.

  Svar
 • 12 mars, 2020 kl. 21:31
  Permalänk

  Åker till sonen med familj i morron. Barnbarnet spelar knatte i Löven, han fixade biljett till farfar på lördag men tyvärr får vi se matchen från soffan. Köpte ändå biljett till oss båda i dag.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: