Björklöven stänger säsongskortsförsäljningen

Björklöven stänger sin säsongskortsförsäljning pga av Covid-19. -Säsongskort kommer självklart vara prioriterade när vi släpper in publik i arenan. Därför blir det viktigt att vi har alla förutsättningar när vi planerar säsongsinledningen för att hitta rätt lösningar, berättar VD Anders Blomberg via klubbens hemsida.

Man jobbar just nu med lösningar för eventuellt publikinsläpp och den kan innebära att endast sittande publik med visst avstånd tillåtes för utspridda sittplatser som gäller temporärt under restriktionerna och att den ordinarie platsen reserveras till läget förändras. -Det har innebär inte att någon kommer att tappa sin ordinarie plats. Den tillfällig platsen kommer bara gälla under restriktionerna, berättar Anders vidare. Detta gäller för seriespelet. När det gäller eventuell publik under träningsmatcherna så finns inget beslut tagit ännu.

När det gäller alla synpunkter från partners och supportrar kring just publikfrågan som man önskade få in, så håller man fortfarande på att gå igenom dessa .

Läs hela artikeln HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: