Björklöven sponsrar tipset

Bloggen jagar som ni säkert vet priser till bl.a. säsongens upplaga av Löventipset som börjar i morgon med matchen mot SSK. När vi kollade med Björklöven och dess VD Gustafsson samt Bornefjord på marknad blev det ett positivt svar.

Vi kör på signerad matchtröja som huvudpris, sedan ”delpriser” tror jag vi kör med två fribiljetter till en hemmamatch eller halsduk/mössa (för dom som inte bor i Umeå eller har säsongskort). Detta kan vi köra vid fyra tillfällen under säsongen.
Det här innebär att vi slänger in den signerade matchtröjan i prislistan för Löventipset 16/17 och kommer köra de övriga priserna vid andra tillfällen och tävlingar under säsongen.
* * *

Sedan då ännu en påminnelse om Löventipset 16/17 (LÄNK) spelstopp alltså i morgon fredag 23 september kl. 19:00. Som vanligt finfina priser (bl.a. då denna matchtröja) och tipset pågår som bekant ända fram till 3 mars 2017.

Vi jobbar fortfarande med prislistan till tävlingen och ber att få återkomma med den slutgiltiga. Redan klart är att Jobline, Megazone och Umeå RC utöver då gröngula Björklöven ställer upp och skänker priser. Vill du skänka priser till den här tävlingen eller till övriga tävlingar som bloggen kommer att anordna under säsongen, hör av dig via mail på contact.loven4ever@gmail.com

13886440-FR4Lu

megazoneUmeåRC

Lövenlogo

* * *

För att kunna köpa biljett till matchen mot Södertälje, klicka HÄR, för att kunna se matchen mot SSK via webben så kan du köpa dem via cmore.se och då bör du för att stödja Björklöven göra det genom att köpa via DENNA länk. Eller klicka på bilden nedan.

Cmore-600x341* * *

Självklart, för att inte missa en enda hemmamatch så köper du ju säsongskort och det gör du genom att klicka på bilden nedan.

Säsongskort 16_17 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: