Björklöven satsar på nya unga tränare

Björklöven har sen här säsongen valt att ta in fyra unga tränare till sina junior och ungdomslag, en satsning bloggen verkligen gillar.

– Vår ambition är att skapa en bra utvecklingsmiljö där nya tränare känner sig välkomna och får möjlighet att gradvis växa in i uppgiften, säger Björklövens dam-, junior och ungdomsansvarige Tommy Henriksson till klubbens hemsida och fortsätter. – Vi tror att möjligheten till vägledning från mer erfarna tränare, parallellt med att vi kan erbjuda tränarutbildning genom ishockeyförbundet, är det bästa sättet att få nya ledare att bygga upp sitt självförtroende som ledare, växa med uppgiften och förhoppningsvis skapa ett fortsatt ökat intresse att fortsätta som ledare i vår förening.

Dessa fyra har tidigare varit aktiva i klubben och ett sätt av Björklöven att försöka ge något tillbaka till dessa som av olika anledningar slutat att spela. Det visar att man inte behöver ta sig ända till ett A-lag för att kunna fortsätta inom hockeyn i en eller annan form. Mycket bra initiativ från Björklöven.

Följande unga tränare har anslutit till Björklöven inför denna säsong:

Ida söderholm, Damlaget

Oskar Fagervall, J18 Elit

Cristian Raiting, U16 Elit

Jonathan Säfsten, U16 Div 1

Läs mer HÄR.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: