Björklöven nominerade till nytt pris

Björklövens projekt  med Gröngul kompis fortsätter att röna intresse runt om i Europa. I november ifjol  var projektet nominerat till ett pris på European Excellence Awards i Lissabon, Portugal. Nu är det dags för nästa nominering.

Denna gång är det SABRE Awards som årligen hyllar de vassaste PR-insatserna i Europa. I går släpptes nomineringarna till de prestigefyllda priserna och bland dessa återfinns alltså Björklöven med arbetet  kring Gröngul kompis.

–Vi är ödmjuka och vet att vi har utmaningar i vår ungdomsverksamhet, men vi rör oss hela tiden åt rätt håll. Gröngul kompis är ett viktigt verktyg för att vi ska kunna utveckla kulturen i vår förening, samtidigt som vi kan ge tillbaka till närsamhället, säger Björklövens vd Anders Blomberg till Björklövens hemsida och fortsätter:

–Kulturomställningen kommer att ta tid och kraft och därför känns det stärkande att få den här typen av uppmuntran längs vägen. Jag hoppas alla i föreningen kan ställa sig bakom det hårda jobb som ligger framför oss, säger han.

Hemsidan förklarar vidare att Gröngul kompis syftar till att stärka kompisskapet i Björklöven, att på lång sikt förbättra klubbens kultur och att sprida den välkomnande och gröngula inställningen – att alla är välkomna och lika mycket värda – till fler runt om i Umeåregionen.

Det är de bägge A-lagens lagkaptener, Lina Hedlund och Fredric Andersson som är utbildningsledare och de har hittills undervisat över 1 000 barn och ungdomar om det gröngula kompisskapet – både i Björklöven, men också på skolor runt om i Umeå.

Gröngul kompis är nominerat i kategorin CSR (Corporate Social Responsibility) och tävlar där mot bland andra storheter som Coca-Cola och Nespresso. Initialt var galan tänkt att hållas i Paris den 28 maj, men på grund av den pågående pandemin blir det istället en digital variant.

Vi på Löven4Ever håller så klart tummarna för Björklöven och projektet Gröngul Kompis i den benhårda konkurrensen.

*

Finns väl inte många ligor och sporter att spela på men kika in vår samarbetspartner Coolbet! Kanske finns det något där? Vitryskt? Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: