25 thoughts on “Björklöven i nytt krismöte

 • 14 januari, 2016 kl. 22:08
  Permalänk

  Vågar man hoppas på att det äntligen sker ett tränarbyte.

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:12
  Permalänk

  Krismöte nummer åtta i år. Kanske får det resultat denna gång?..

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:16
  Permalänk

  Hur jävla svårt ska det vara? Vem som helst kan lyckas bättre än TJ och hans vapendragare, de verkar ju inte ens försöka, står bara där i båset totalt menlösa trots det utsatta läget. Kom igen Löven agera för f-n!

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:26
  Permalänk

  Jag är nog för negativ just nu, så jag tror tyvärr inte på några direkta förändringar. Min gissning är att man kommer säga att det var ett bra möte/samtal, och att man nu har enats om att vända på skutan. Det har man förvisso hört liknande tidigare, men nu tror dom väl att det ska hjälpa.

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:28
  Permalänk

  Går ett TV-program ikväll om Björklövens ledning. Kunskapskanalen kl 01.00.. Titel: Verklighetens Zombier

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:52
  Permalänk

  Ikväll väljer jag att ställa ifrån mig mitt smeknamn eller alias sk.
  Besvikelsen är total, jag har in i det sista valt att i mitt innersta tro att det går att vända detta, men nu börjar den sista strimma av hopp försvinna. När vi spelade i div 1 var bara önskan att ta sig till AS, väl där gjorde det inget hyr vi spelade bara vi låg topp 12.
  Väl där så höll ju inte de önskningarna utan man började blicka upp mot topp 8a och vidare.
  Men efter i år är man nere på jorden igen, åter har man önskningar om topp 12 med en rädsla som gnager i bakhuvudet om matcher mot över och kovland.
  Min fråga?? Vad hjälper detta krismöte?
  Vår sportchef är ju fegare än fegast, några ändringar kommer inte att ske.
  Våra spelare kommer inte på något magiskt sätt få förtroende för våra tränare och vår styrelse …. ja vår styrelse har ju tummarna så långt upp i röven att det tar resten av säsongen att få ut dem.
  Så åter igen ett ”krismöte” ett spel för gallerierna, det kommer inte att svetsa samman gruppen, det kommer inte att få våra spelare att luta på varandra på isen och börja spela som ett lag…
  Så varför detta möte? Inget kommer att hända….
  Men snälla hockey gudar låt oss slippa plats 13 och 14.

  Svar
  • 15 januari, 2016 kl. 08:44
   Permalänk

   Hej Tommy, varför ställer du inte undan ditt alias alltid? Känns rejälare och mer seriöst när någon kommenterar. Vad gäller Danne så är han absolut inte feg, snarare tvärtom. Han har vågat göra förändringar som inte många skulle båga göra med tanke på bilken fruktansvärd stor bevakning Löven har på sig i media och bland supportrar m fl. Han är i princip alltid med på bortamatcherna och går ofta om inte alltid in i omklädningsrummet. Han har ofta möten med spelare och tränare och är mer i telefon än vad jag sett många andra göra.
   Så Tommy skriv ut ditt namn hädanefter så blir det trevligare att ha en dialog. Jag kommer under dagen att ge mina reflektioner på övriga kommentarer på bloggens inlägg i fall nån är intresserad.
   Och för övrigt så var ’krismöte” en stämpel som bloggen valde, inte något Löven har sagt vad jag vet. /Maria Fransson

   Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:56
  Permalänk

  Det jävliga är att det verkar saknas stolthet hos spelarna. Även om TJ är en sopa så skulle man verkligen vilja se lite inställning från spelarna. Är det någon som bryr sig? Skiter man gameplan? TJ har kanske tappat omklädningsrummet men visst fan borde spelarna visa mer ändå?
  Det konstiga att jag är jävligt förbannad, men samtidigt känner jag att jag inte bryr mig längre. Jag är helt förvirrad…………

  Svar
  • 15 januari, 2016 kl. 01:37
   Permalänk

   Avd stolthet och inställning…
   Ett tips: Blir det negativt kval så gör er av med Kim Karlsson innan ….
   Risken finns att han återigen skriver på för en kvalmotståndare under brinnande kval..

   Svar
   • 17 januari, 2016 kl. 03:10
    Permalänk

    Kim är en av våra absolut bästa spelare och en av våra förgrundsfigurer. En magiker med puck och klubba och en kille med fantastisk blick för spelet så han ska absolut vara kvar.

    Undrar dock vad du menar med ”… att han återigen skriver på för en kvalmotståndare under brinnande kval.” ?

    Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 22:56
  Permalänk

  Nä krismötet visade sig att vara en total katastrof för Tommy hade glömt att beställa lövtunna chips till fredagsmyset med styrelsen och klubbledning. Men vips så kom Dalle med en lösning vi ringer L-G Jansson han är Björklövens bästa mysare hittills.
  Svaret blev skyll på spelarna att dom inte gjort jobbet de som ställer högsta kraven skicka dom ut kylan sen säger ni åt dom andra att får inte jag lövtunna till myser så åker ni ut för vi kan alltid värva nya spelare och allt är bara erat fel även etc etc etc
  Div 1 här kommer vi

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 23:02
  Permalänk

  Tyvärr så börjar ju värvningen av Tessier också kännas som ett misslyckande, men man bör kanske ge honom någon match till att bevisa motsatsen. Frågan är ifall det finns någon spelare som kan komma in och göra succé som det ser ut just nu.

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 23:04
  Permalänk

  Såna jävla clowner! Varför är ni så snäll mot dom löven bloggarna stek dom för fan

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 23:20
  Permalänk

  Håller med sista kommentaren, ledningen måste grillas! Naturligtvis med respekt men det måste ställas tuffa frågor till de ansvariga!

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 23:21
  Permalänk

  Snart önskar man Slettvoll tillbaka i båset.Säga vad man vill om honom
  men han kunde i alla fall ge spelarna
  självförtroende. Något som TJ och MÅ
  verkar oförmögna att göra.

  Svar
 • 14 januari, 2016 kl. 23:34
  Permalänk

  Nästa rubrik blir ”Lennart Holmlund ny tränare i Löven”! Då får man åtminstone inse att denna säsong bara är en dålig dröm.

  Svar
  • 15 januari, 2016 kl. 05:23
   Permalänk

   Hade varit fint med en som kan säga sanningen i båset

   Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 00:18
  Permalänk

  Mats Lusth är väl ledig, den karln kan fysiskt spel iaf o är inte rädd att ryta ifrån.
  Ingen personlig favorit men just nu tar jag vad som helst

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 00:27
  Permalänk

  Lavander kan väll sadla om till tränare nu ! För fler matcher lär han ju inte få spela i nån förening … O det minsta han borde kunna göra efter det 3 åriga rån han utfört mot löven !

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 00:41
  Permalänk

  Är det bara jag som har svårt för att sova?

  Svar
  • 15 januari, 2016 kl. 06:55
   Permalänk

   Nä, fy fan vilken natt. Kunde inte somna. Bara hemska tankar i huvudet. Trodde det skulle kännas bättre nu på morgonen men icke.

   Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 07:45
  Permalänk

  För att bryta den negativa trenden och få lite ljus i tunneln så behöver den menatala inställningen ändras. Om nu spelare och tränare exempelvis inte har samma åsikt så är det antingen ledningen som får ställa högre krav på spelarna eller disktuera sinsemellan vad man är oense om. Detta snack borde vara gjort. Så det bytder att alla borde åka åt samma håll med samma inställning vilket inte verkar fungera. Idrott är mycket av det menatala och viljan att tro på sig själv, något spelarna och ledarna idagsläget ej gör. Syns tydligt när spelare ex ser åt annat håll när TJ i en timeout går igenom spelidé. Har man betalt av sin arbetsgivare så betyder det att man gör som man blir tillsagd eller söker sig nytt jobb. Några ute på planen ser ut att verkligen försöka men långt ifrån alla. Det är som om vi hela tiden ligger en passning för sent. Dags att låta spelarna bestämma vilka formationer de vill ha och gå utifrån detta. Så många pass bakom ryggen utan tänkt mottagare som presenterats sista tiden har då jag aldrig sett. Tyärr måste jag hålla med om att det man såg i fjol under Valtins era så var det ett mer klapp-klapp spel där tanken hela tiden fanns bakom varje pass.

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 08:18
  Permalänk

  Det känns så jobbigt, jag är livrädd för matchen på Lördag
  Vi måste bara vinna!
  ja vet inte vad jag gör om vi inte vinner

  Svar
 • 15 januari, 2016 kl. 10:07
  Permalänk

  Det tog ett tag förra säsongen, men Waltin fick in en vinnarmentalitet i laget. Han var ju till och med förbannad efter vissa segrar när han tyckte att laget inte gjorde jobbet fullt ut. Jämför detta med denna säsong och t.ex. segern borta mot Sundsvall. Det var absolut ingen bra match, och spelet där höll sannerligen inte för topp 8, men ändå så verkade man i stort vara tämligen nöjda med insatsen. Kort och gott så verkar man inte riktigt ha den kravbild som krävs för att ligga högre upp i tabellen. Det känns bara konstigt att börja bortförklara förlusten mot Almtuna och skylla på vissa enskilda saker. Faktum är att man inte riktigt är där så att säga. I princip allt måste upp en nivå ifall man nu fortfarande anser att det finns en chans till kval uppåt. Fast frågan är ju ifall Tommy lyckas med detta och ifall alla spelare är beredda att göra det tunga jobbet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: